default-image

Κόντρα στο Λαύριο με όπλο την έδρα του το Ρέθυμνο

Μπάσκετ
Κόντρα στο Λαύριο με όπλο την έδρα του το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να διατηρήσει την έδρα του αήττητη, το Ρέθυμνο Cretan Kings υποδέχεται σήμερα στις 17:00 (novasports2) το Λαύριο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ήττα από τον Απόλλωνα στην Πάτρα αποτελεί παρελθόν για τη ρεθυμνιώτικη ομάδα, η οποία έχει προετοιμαστεί καλά για το σημερινό ματς με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και μέσα στους στόχους της. Ο Τόνι Κωνσταντινίδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα,

Από εκεί και πέρα, η αήττητη ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Τρίκαλα με στόχο να διευρύνει το σερί της παρότι θα αγωνιστεί χωρίς τον κλινήρη Ράνταλ Φάλκερ. Ενδιαφέρον και το ματς στην Αμαλιάδα, όπου ο Κόροιβος υποδέχεται τη Δόξα Λευκάδας αναζητώντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, ενώ ο Άρης ταξιδεύει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει τον Προμηθέα.

Για αύριο Κυριακή είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό, ενώ η αυλαία της 4ης αγωνιστικής θα πέσει τη Δευτέρα με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Κύμη.

Αναλυτικα, το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 29/10

Κόροιβος - Δόξα Λευκάδας (17:00 - Novaposrts 2/HD)

Προμηθέας Πάτρας - Άρης (17:00 - Novasports 4/HD)

ΠΑΟΚ - Απόλλων Π. Carna (17:00 - Novaposrts 2/HD)

Τρίκαλα BC Aries - ΑΕΚ (17:00 - Novaposrts 2/HD)

Ρέθυμνο Cretan Kings - Λαύριο DHI (17:00 - Novaposrts 2/HD)

Κυριακή 30/10

Ολυμπιακός - Κολοσσός H Hotels (17:00 - OTE Sport 4/HD)

Δευτέρα 31/10

Παναθηναϊκός Superfoods - Κύμη Seajtes (18:00 - Novaposrts 2/HD)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News