Ειδήσεις

Ποια είναι η όμορφη πιλότος που "έσχισε" τους αιθέρες

"Πρωταγωνίστρια" της παρέλασης στη Θεσ/νίκη ήταν η όμορφη πιλότος που "πέταξε"με ελικόπτερο Χιούι.Γνωρίστε την εντυπωσιακή Αρχιλοχία.

Τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στην "πρωταγωνίστρια" της παρέλασης στη Θεσ/νίκη που δεν ήταν άλλη από την πιλότο του ελικοπτέρου του Στρατού Ξηράς , την εντυπωσιακή Ελληνίδα Αρχιλοχία.

Στη θέση ενός εκ των δύο πιλότων του ελικοπτέρου Χιούι κάθεται η πιλότος Μαρία Ζηρίδου που εκτελεί άψογα το σχέδιο πτήσης αφήνωντας τους πάντες να τη θαυμάζουν.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ:  Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΙΛΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΗΛΩΣΕ

Ποια είναι η όμορφη πιλότος

Η όμορφη Θεσσαλονικιά σύμφωνα με το protothema.gr με το που τελείωσε τη Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) αμέσως τοποθετήθηκε στην Αεροπορία Στρατού. Αφού εκπαιδεύτηκε στις πτήσεις των ελικοπτέρων και πέρασε με επιτυχία όλες τις δοκιμασίες αυτή τη στιγμή είναι συγκυβερνήτης ελικοπτέρου στο 3ο Τάγμα Ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Κι αν το επάγγελμα του πιλότου φαντάζει σε κάποιους ριψοκίνδυνο κι ειδικά για μια γυναίκα, για την Αρχιλοχία που έγινε για αρκετή ώρα πρώτο θέμα σε όλα ηλεκτρονικά μέσα, μάλλον αποτελεί άλλη μια από τις παράτολμες δραστηριότητες της. Κι αιτώ γιατί εκτός από τους ελιγμούς στον αέρα, είναι αναρριχήτρια, ασχολείται με τις καταδύσεις και το σνόουμπορντ και είναι γενικώς λάτρης των εξτρίμ σπορ που εκτινάσσουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά, Μαρία Ζηρίδου, με το που τελείωσε τη Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) αμέσως τοποθετήθηκε στην Αεροπορία Στρατού - Αφού εκπαιδεύτηκε στις πτήσεις των ελικοπτέρων και πέρασε με επιτυχία όλες τις δοκιμασίες αυτή τη στιγμή είναι συγκυβερνήτης ελικοπτέρου στο 3ο Τάγμα Ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Σχόλια