default-image

Δεν "ξεδίψασε" η Κρήτη με τις βροχές

Κρήτη
Δεν "ξεδίψασε" η Κρήτη με τις βροχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήρθαν τελικά οι πολυπόθητες βροχές στην Κρήτη αλλά σε συγκεκριμένες περιοχές και δεν ήταν αρκετές σύμφωνα με τους αγρότες για να "ξεδιψάσει" η Κρήτη. Οι καλλιέργειες παραμένουν χωρίς το νερό της βροχής και το φθινόπωρο στο νησί μοιάζει περισσότερο με καλοκαίρι.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Για το Σάββατο στο Ηράκλειο προβλέπεται ασθενής βροχή, με θερμοκρασία που να αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός παραμένει αμετάβλητος, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Στο Ρέθυμνο προβλέπεται βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας επικρατούν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Στον Άγιο Νικόλαο συννεφιά με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Στα Χανιά σύμφωνα με το meteo.gr ο ουρανός είναι συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας επικρατούν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Βελτιωμένος αναμένεται ο καιρός την Κυριακή σε όλο το νησί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News