Ειδήσεις

Στη Κρήτη "γυρίζεται" η νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη!

Για μια ακόμη φορά οι ομορφιές της Κρήτης μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη. Τα "γυρίσματα" της νέας του ταινίας του Π. Βούλγαρη θα γίνουν στο νησί.

Μετά το Γιάννη Σμαραγδή που πραγματοποίησε τα γυρίσματα της ταινίας του στην Κρήτη, έρχεται ο Παντελής Βούλγαρης. Με αυτό τον τρόπο για μια ακόμη φορά οι ομορφιές της Κρήτης μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη.

Τη βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης για τα "γυρίσματα" της νέας του ταινίας που θα γίνουν στα μέσα του επόμενου έτους στην Κρήτη, ζήτησε ο πολυβραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης - δημιουργός Παντελής Βούλγαρης.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΗ

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συναντήθηκε στην ΠΕ Χανίων με τον σκηνοθέτη ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη συμμετέχοντας  στο 4ο επιτυχημένο Φεστιβάλ κινηματογράφου Χανίων.

Ο σκηνοθέτης των επιτυχιών με διεθνή απήχηση συζήτησε με τον κ. Αρναουτάκη θέματα που σχετίζονται με τον Κινηματογράφο, την τέχνη, τον Πολιτισμό .

Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του αφού αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του ρόλου του κινηματογράφου, είπε ότι η Περιφέρεια δίδει έμφαση και επενδύει στην Τέχνη, στο Πολιτισμό, και συνεργάζεται με όλους τους φορείς. Παράλληλα πρόσθεσε, ότι , η Περιφέρεια θα συνεχίζει να συμμετέχει στην συνδιοργάνωση και να στηρίζει το επιτυχημένο φεστιβάλ Χανίων που έχει καταστεί πλέον σε αναγνωρισμένο θεσμό και συνεχάρη τον δ/ντή  του φεστιβάλ και όλους τους συντελεστές.

Στην συνάντηση στην ΠΕ Χανίων ήταν παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Παναγιώτης Σημανδηράκης, η σύζυγος του σκηνοθέτη συγγραφέας Ιωάννα Καρυστιάνη, ο Δ/ντής του Φεστιβάλ κινηματογράφου Χανίων Μαθιός Φραντζεσκάκης, και ο παραγωγός Γιάννης Ιακωβίδης.

Σχόλια