default-image

Θέαμα Ευρωλίγκας απόψε

Αθλητισμός
Θέαμα Ευρωλίγκας απόψε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναρπαστικό θέαμα υπόσχεται και απόψε η Ευρωλίγκα, καθώς ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 20:00 με τούρκικο ντέρμπι, ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε, οι οποίες θα αναμετρηθούν και στο πρωτάθλημα της χώρας τους σε τρεις αγωνιστικές.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν έχει καταφέρει να... σταυρώσει νίκη από την έναρξη της διοργάνωσης, σε αντίθεση με αυτή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία έχει το αήττητο, με τον Κώστα Σλούκα να ξεχωρίζει σε κάθε ματς.

Την ίδια ώρα, η Ζαλγκίρις θα υποδεχθεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία θα έχει στον πάγκο της τον βοηθό του Ερέζ Έντελσταϊν, Ραμί Χαντάρ, μετά την αποδέσμευση του 55χρονου τεχνικού.

Η 4η αγωνιστική ολοκληρώνεται με μια αναμέτρηση, στην οποία επικρατεί ξανά έντονο το ελληνικό στοιχείο. Στις 22:00, η Μπαρτσελόνα των Γιώργου Μπαρτζώκα, Στράτου Περπέρογλου και Αλέξανδρου Βεζένκοφ θα φιλοξενήσει την Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση.

Οι δύο ομάδες, οι οποίες έχουν από μία νίκη στο θεσμό μέχρι στιγμής, ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε, μετά από τα... χαστούκια που δέχθηκαν από Ερυθρό Αστέρα και Παναθηναϊκό , αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

20:00 Γαλατάσαραϊ-Φενέρμπαχτσε (Novasports2)

20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Novasports4)

21:15 Παναθηναϊκός -Ερυθρός Αστέρας (ΕΡΤ1, ΣΠΟΡ FM 94.6)

22:00 Μπαρτσελόνα-Μπάμπεργκ (Novasports1)

Πηγή: sport- fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News