Ειδήσεις

Νεκρός σε τροχαίο ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου (photos)

Το νέο αυτό θύμα της ασφάλτου ανήμερα τη 28ης Οκτωβρίου μεγαλώνει τη λίστα των νεκρών στους δρόμους της Κρήτης οι οποίοι και φθάνουν πλέον τους 54.

Με αίμα βάφτηκε και πάλι η άσφαλτος του νησιού εξαιτίας τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην περιοχή των Μαλάδων.  

Ένας άνδρας 54 ετών ,από άγνωστη μέχρι στιγμής αίτια, έχασε τον έλεγχο του αγροτικού οχήματος στο οποίο επέβαινε με αποτέλεσμα εκείνο εν συνεχεία να προσκρούσει σε κολεκτέρ ύδρευσης, στη συνέχεια σε δένδρο και τελικά ο οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ωστόσο εξαιτίας της σφοδρότητας της σύγκρουσης ο 54χρονος είχε εγκλωβιστεί μέσα στα συντρίμμια του κατεστραμμένου του Ι.Χ  και χρειάστηκε δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ηρακλείου για να τον απεγκλωβίσει από τις κατεστραμμένες λαμαρίνες. Ένα όχημα με 4 πυροσβέστες  έφθασαν άμεσα στο σημείο ξεκινώντας την επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού που ολοκληρώθηκε μετά από μία ώρα.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΏΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ακόμη και έτσι όμως ο θάνατος είχε επέλθει με αποτέλεσμα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει νεκρό στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και από κεί στο ΠΑΓΝΗ για νεκροτομή, βυθίζοντας την ίδια ώρα την οικογένεια του στο πένθος.

Το νέο αυτό θύμα της ασφάλτου ανήμερα τη 28ης Οκτωβρίου μεγαλώνει τη λίστα των νεκρών στους δρόμους της Κρήτης οι οποίοι και φθάνουν πλέον τους 54.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΣΒΗΣΕ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΔΥΟ ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

φωτογραφία αρχείου

Σχόλια