Ειδήσεις

Φρίκη στη Ρόδο: Νεκροθάφτης βίασε το πτώμα 9χρονης

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι 60χρονος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το πτώμα ενός 9χρονου κοριτσιού, την περίοδο που εργαζόταν ως νεκροθάφτης.

Ένα περιστατικό που σοκάρει εξιχνιάστηκε στη Ρόδο, όταν ανακαλύφθηκε ότι 60χρονος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το πτώμα ενός 9χρονου κοριτσιού, την περίοδο που εργαζόταν ως νεκροθάφτης, ενώ είχε αποπλανήσει την ίδια του την κόρη, αλλά και την ανήλικη κόρη της πρώην συντρόφου του.

Πρόκειται για έναν 60χρονο Άγγλο, που διαμένει στη Ρόδο, τα τελευταία χρόνια και κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, αποπλάνηση ανηλίκων αλλά και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Συγκεκριμένα κατηγορείται ότι έχει αποπλανήσει την ανήλικη κόρη της πρώην συντρόφου του, την ίδια του την κόρη, για χρονικό διάστημα 15 μηνών, ενώ φέρεται να έχει κάνει έρωτα και με το άψυχο σώμα ενός εννιάχρονου κοριτσιού την περίοδο που εργαζόταν ως νεκροθάφτης.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης με αφορμή έρευνα της Ίντερπολ η οποία και ενημέρωσε τις ελληνικές διωκτικές αρχές για τον 60χρονο και, ειδικότερα, για συγκεκριμένες συνομιλίες στις οποίες είχε αναφερθεί στα όσα διέπραξε.

Στις αρχές Ιανουαρίου του 2013 έγινε έρευνα στο σπίτι του 60χρονου, στις Καλυθιές, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, ένα ψηφιακός δίσκος και δύο σκληροί δίσκοι.

Τα ευρήματα στάλθηκαν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σύμφωνα με τα αποτελέσματα βρέθηκαν 64 αρχεία εικόνας με πορνογραφία ανηλίκων, 57 εκ των οποίων ήταν μοναδικά και επτά αντίγραφα τα οποία δημιουργήθηκαν και αποθηκεύτηκαν το χρονικό διάστημα από τις 21 Απριλίου 2011 έως τις 8 Ιανουαρίου 2013.

Επίσης βρέθηκαν 33 αρχεία να απεικονίζουν ημίγυμνα ανήλικα άτομα σε διάφορες στάσεις, τα οποία και φέρονται να εστάλησαν σε άλλους χρήστες.

Η έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απέδειξε ότι στα μηνύματα που έχει στείλει ο 60χρονος, αναφέρει μεταξύ άλλων στα αγγλικά την επιθυμία του να συνευρίσκεται με ανήλικα άτομα  και δηλώνει ότι το έχει πράξει κατά το παρελθόν με τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 3,5 και 7 ετών από κάποιο σκωτσέζικο  νησί.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρει ότι έχει συνευρεθεί και με το νεκρό σώμα ενός 9χρονου κοριτσιού κατά το διάστημα που δούλευε ως νεκροθάφτης.

Τέλος, εντοπίστηκαν πλήθος ηλεκτρονικών μηνυμάτων με την διεύθυνση του κατηγορούμενου, όπου μεταξύ άλλων ο χρήστης ζητά από γονείς ανηλίκων ατόμων με τους οποίους συνομιλεί να εμφανίσουν τα ανήλικα παιδιά τους κατά τη διάρκεια ζωντανής συνομιλίας μέσω βιντεοκλήσης.

Ο 60χρονος θα δώσει εξηγήσεις για όλα, την Πέμπτη, στην ανακρίτρια συνοδευόμενος από τη συνήγορο που του έχει διοριστεί από το δικαστήριο, κ. Εύη Αρνιθενού.

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια