default-image

Παλεύει με τον εφιάλτη η 23χρονη που "έχασε" τη 2χρονη Ελευθερία

Κρήτη
Παλεύει με τον εφιάλτη η 23χρονη που "έχασε" τη 2χρονη Ελευθερία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κάθε λεπτό που περνάει είναι και πιο μαρτυρικό για την 23χρονη που νοσηλεύεται στην εντατική του Βενιζελείου και έμαθε ότι η 2χρονη κόρη της Ελευθερία σκοτώθηκε μετά το τροχαίο που είχαν μάνα και κόρη. Το σώμα της αναρρώνει μεν, η ψυχή της όμως αδυνατεί να γαληνέψει αφού μοιάζει να ζει έναν εφιάλτη χωρίς τέλος.

Κανείς δεν μπορεί να παρηγορήσει τη μητέρα για το τραγικό συμβάν καθώς θυμάται συνεχώς τη μοιραία διαδρομή με το αυτοκίνητο που στοίχισε τη ζωή του παιδιού της.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ, ΕΣΒΗΣΕ "ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ" ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Παραμένει ο κίνδυνος επιπλοκών

Σύμφωνα διευθυντή ΜΕΘ του Βενιζελείου που μίλησε στο neakriti.gr «το μεσημέρι η ασθενής βγήκε από την εντατική . Η 23χρονη είναι σε σταθερή κατάσταση μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη και βρίσκεται σε φάση σταθεροποίησης. Τα εσωτερικά τραύματα που φέρει μέχρι στιγμής δεν έχουν δημιουργήσει επιπλοκές , δεν έχουν αιμορραγήσει, αλλά  πάντα υπάρχει αυτός ο κίνδυνος. Μετά την εντατική συνεχίζεται η νοσηλεία στη Χειρουργική αφού ελέγξαμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Θα παραμείνει για μέρες στο νοσοκομείο υπό στενή παρακολούθηση».

Ζει έναν εφιάλτη

Η ψυχολογική υποστήριξη στην 23χρονη συνεχίζεται αφού μετά την αντιμετώπιση των τραυμάτων του σώματος, θα παραμείνουν για καιρό οι πληγές στην ψυχή της. Όλη η οικογένεια από τα Ζωνιανά σηκώνει πλέον το βαρύ φορτίο του πένθους και της απώλειας ,αφού το αγγελούδι δεν γυρίζει «πίσω».

Υπενθυμίζεται ότι η τραγωδία εκτυλίχθηκε την Τρίτη στα Ζωνιανά όπου "έσβησε" το μικρό κοριτσάκι μετά από τροχαίο δυστύχημα.Το κοριτσάκι βρισκόταν με τη μητέρα του στο μοιραίο αυτοκίνητο που έπεσε σε κολώνα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό τους, ενώ λίγο αργότερα η 2χρονη Ελευθερία υπέκυψε στα τραύματά της.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News