default-image

Παππάς: Απόφαση δεσμευτική, άδικη και αντισυνταγματική

Κρήτη
Παππάς: Απόφαση δεσμευτική, άδικη και αντισυνταγματική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τζάμπα πέθανε, υποστήριξε μεταξύ άλλων, λίγη ώρα μετά την απόφαση του ΣτΕ, ο υπουργός Επικρατείας κ. Παππάς που υποστήριξε ότι "Όσοι  ονειρεύονται σενάρια πολιτικής αποσταθεροποίησης , τους λέμε να αλλάξουν πλευρό...'

Αναλυτικότερα σε τηλεοπτική του παρέμβαση ο κ. Παππας  τόνισε μεταξύ άλλων:

"Σε μεγάλο κομμάτι του λαού μας  η συγκεκριμένη απόφαση  δημιουργεί αίσθημα αδικίας. Η  κυβέρνηση  σας κάνω γνωστό ότι  θα φέρει νέα ρύθμιση γέφυρα από τώρα μέχρι να  διεξαχθεί ο  διαγωνισμός του ΣτΕ όπως το προβλέπει το σκεπτικό της απόφασης που μόλις ελήφθη απόψε. Κάποιοι είχαν επιθυμία να  συνεχιστεί το τζάμπα αλλά  δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Ούτε θα λειτουργούν τα κανάλια χωρίς προϋποθέσεις. Ούτε το τζάμπα θα υπάρχει ούτε το επάγγελμα καναλάρχη θα είναι κλειστό και προνόμιο ενός κλάδου.

Ο διαγωνισμός  έφερε 255 εκατομμύρια εύρω στα ταμεία, δυστυχώς όμως  υπήρξε αυτή η απόφαση που είναι δεσμευτική για την κυβέρνηση αλλά και άδικη .

Τις κυβερνήσεις  δεν τις ρίχνουν δικαστικές αποφάσεις , αλλά οι αποφάσεις του λαού . Καλύτερα κάποιοι  να μην κάνουν όνειρα αποσταθεροποίησης .Η  χώρα συνεχίζει την πορεία της κανονικά.  

Γυρίζουμε σε καθεστώς που το ίδιο το Στε έχει χαρακτηρίσει αντισυνταγματικό στο παρελθόν .  

Επναλαμβάνω ότι όσοι  ονειρεύονται σενάρια πολιτικής αποσταθεροποίησης ,τους λέμε να αλλάξουν πλευρό... "

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News