default-image

Συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό δύο αλλοδαπών και οπλοκατοχή

Κρήτη
Συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό δύο αλλοδαπών και οπλοκατοχή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια της αστυνομίας "έπεσε" τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Ηράκλειο 56χρονος ημεδαπός για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος δύο αλλοδαπών, καθώς και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, 56χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος δύο αλλοδαπών υπηκόων Βουλγαρίας (23χρονος και 40χρονη) και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ο 56χρονος δράστης κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες στο Ηράκλειο, με τη χρήση αντικειμένου, προκάλεσε σωματικές βλάβες στην 40χρονη και τον 23χρονο. Άμεσα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην οικία του, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κυνηγετικό όπλο, τόξο με δέκα βέλη και πέντε ξιφίδια.

Η προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, ενώ o συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News