Ειδήσεις

Βρέθηκε απαγχονισμένος σε ελιά ο 60χρονος Λασιθιώτης

Με τον πιο τραγικό και δυσάρεστο τρόπο δόθηκε τέλος στο μυστήριο της εξαφάνισης του 60χρονου αγνοούμενου από τον Άγιο Νικόλαο .

Με τον πιο τραγικό και δυσάρεστο τρόπο δόθηκε τέλος στο μυστήριο της εξαφάνισης του 60χρονου αγνοούμενου από τον Άγιο Νικόλαο.

Ο Μιχάλης Καστανός που αγνοούνταν από το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, βρέθηκε κρεμασμένος από ένα κλώνο ελιάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον εντόπισε νωρίς τις πρωί της Τετάρτης αγρότης, ο οποίος είχε πάει στην περιοχή κάτω από το ξωκλήσι "Ρόδον το Αμάραντον" για να οργώσει το αγρόκτημα μέσα στο οποίο βρέθηκε ο 60χρονος. Αμέσως ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές που εν συνεχεία ενημέρωσαν την οικογένεια του 60χρονου συνταξιούχου χωματουργού.

Μάλιστα ο ίδιος που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, συμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν παρέλειψε να αφήσει σημειώμα στο παμπριζ του αγροτικού του οχήματος, ζητώντας συγνώμη από την οικογένεια του και παραθέτοντας τους λόγους που προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.  

Ο 60χρονος Λασιθιώτης που εξαφανίστηκε από τον Άγιο Νικόλαο είχε να δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, κινητοποιώντας τις αστυνομικές αρχές της Ανατολικής Κρήτης και όχι μόνο.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα τρία παιδιά 60χρονου ελεύθερου επαγγελματία, οι οποίοι από αργά το βράδυ της Δευτέρας απευθύνθηκαν  στις αστυνομικές αρχές Λασιθίου προκειμένου να εντοπιστεί όσον το δυνατόν συντομότερα ο δικός τους άνθρωπος όμως τελικά ο ίδιος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα βυθίζοντας μια για πάντα στο πένθος την οικογένεια του και όλους όσοι τον γνώριζαν.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 60ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ  

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη - Νίκος Πετάσης

Σχόλια