default-image

Μακρυπόδηδες και Κασσελάκηδες…

Ποδόσφαιρο
Μακρυπόδηδες και Κασσελάκηδες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφού όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στην κεντρική ποδοσφαιρική ενημέρωση, βρίσκεις ένα θέμα μίζερο για τη διαιτησία, γιατί να μην κάνουμε κι εμείς σάλο με τις διαρκείς αδικίες που κάνει σε βάρος των ομάδων του Ηρακλείου, ο Χανιώτης διαιτητής Χρήστος Κασσελάκης;

Δεν ήταν μόνο τα σημεία που βάρεσε τον Ηρακλειώτη Εργοτέλη με τον Ιάλυσο. Το αρχείο είναι γεμάτο με σκανδαλώδεις διαιτησίες του στα προηγούμενα πρωταθλήματα σε βάρος ομάδων της ΕΠΣΗ. Που να ξεσηκώσουμε τις παλιές ανακοινώσεις και τα βίντεο των αγώνων του ΠΑΟ Κρουσώνα, που διαιτήτευσε.

Χθες μας προέκυψε και ο Πατρινός Μακρυπόδης, που στο πιο κρίσιμη φάση του αγώνα στη Ριζούπολη, στο 23' δεν έδωσε ένα πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ και πολύ χειρότερα στο 93' όταν έφαγε ένα ακόμη πιο τρανταχτό υπέρ του Βουό. Και γιατί ρε φίλε, αφού δεν ήταν πέναλτι που σήκωνε και κάρτα στον παίκτη του Απόλλωνα Πάνο, δεν έδωσε στον Βουό κάρτα για θέατρο;

Φοβερά και τρομερά πράγματα, δείγμα, του τι θα παίξουν οι «Συμμαχίες» και τα «τζάκια» στο επερχόμενο πρωτάθλημα. Ο Μακρυπόδης, δεν είχε καμία σχέση με όσα έγραψαν για τον Αρετόπουλο, που μπροστά του ήταν τέλειος!

Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος από τον Απόλλωνα, αλλά πλήρωσε το γκολ που δέχτηκε, την μη αξιοποίηση των ευκαιριών του και την παρουσία του Μακρυπόδη. Από μια πλευρά καλώς που τον συναντήσαμε, για να ανοίξουν μάτια και να ορθωθούν οι κεραίες, γιατί μάλλον έχουμε να δούμε πολλά στη συνέχεια.

Ο Νίκος Μακρυπόδης, έκανε μια διαιτησία διατεταγμένης υπηρεσίας. Αυτή ήταν η μορφή της διαιτησίας του Πατρινού, που όπως σημείωσαν αμέσως και συνάδελφοι από την Αθήνα, σκότωσε τον ΟΦΗ, με δύο πέναλτι που δεν του έδωσε. Τι άλλο να πούμε. Άισχος.

Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, με όλη τη σημασία της λέξεως, όπως είναι ο Νιόπλιας, επικέντρωσε στις πρώτες δηλώσεις του στο ποδοσφαιρικό μέρος, δίνοντας έμφαση στην εικόνα της ομάδας του και στις φάσεις που δημιούργησε απέναντι στον γηπεδούχο, που δεν ουσιαστικά δεν απείλησε. Μετά επεσήμανε τα περί πέναλτι που δεν δόθηκαν…

Πολύ μας δουλεύουν με την περιβόητη επιτροπή εξομάλυνσης στην ΕΠΟ. Φεύγουμε από τα παρασκήνια άλφα τύπου και μπαίνουμε σε παρασκήνια και παιγνίδια τρίτου τύπου. Ντροπή στους μεγαλοπαράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλους τους χώρους, που έφεραν το ποδόσφαιρο μας να γίνεται περίγελος του κάθε Κωστάκη με το μωράκι.

Αλλά και για τον υφυπουργό με τον μεγάλο εγωισμό, που νόμιζε ότι το ποδόσφαιρο μας θα έφτιαχνε επειδή το έλεγε αυτός, χωρίς να επιδείξει καμία δυνατότητα να διαχειριστεί την κρίση, που στο φινάλε, είναι συστημική, αν δει κανείς τα χάλια του ίδιου του κράτους.

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News