default-image

Ζητούσε να μάθει για τη νεκρή κόρη πριν εγχειριστεί (video)

Κρήτη
Ζητούσε να μάθει για τη νεκρή κόρη πριν εγχειριστεί (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου νοσηλεύεται η 23χρονη μητέρα μετά και την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης εξαιτίας τραύματος στο μηριαίο και έχοντας χάσει η ίδια, την κόρη της νωρίς το πρωί στο τροχαίο δυστύχημα στα Ζωνιανά όπου και ενεπλάκη στο όχημα της νεαρής μητέρας.

Οι γιατροί θα επιχειρήσουν σταδιακά να την «ξυπνήσουν» ενώ όπως είχε δηλώσει στο neakriti.gr ο διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζέλειου κ. Κιούλπαλης «η άτυχη μητέρα νοσηλεύεται στην εντατική σε  κρίσιμη αλλά σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση με εσωτερική αιμορραγία ή οποία ωστόσο δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση».

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΕΘ: ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΚΟΡΗ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Τραγική παράμετρος αποτελεί το γεγονός ότι μπορεί η ίδια να 'χασε το δίχρονο αγγελούδι της λίγες ώρες νωρίτερα στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Ζωνιανά όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν μάνα και κόρη προσέκρουσε σε κολώνα, ωστόσο δε φαίνεται να γνωρίζει ότι η κόρη της δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί της .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ακόμη και μέσα στο χειρουργείο ζητούσε να μάθει για το παιδί της, παίρνοντας την απάντηση ότι νοσηλεύεται σε άλλο νοσοκομείο.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_n13qtcvj/

Αυτό που επεδίωκαν οι γιατροί ήταν η χειρουργική επέμβαση να ολοκληρωθεί με επιτυχία και όλα τα υπόλοιπα πλέον θα πάρουν το δρόμο τους.  

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Βεβαίως στο Βενιζέλειο νοσοκομείο οι δικοί τις άνθρωποι που ζουν με την ελπίδα, η μητέρα που η μοίρα της έδωσε το πιο γερό χαστούκι, σύντομα να γίνει καλά και να βγει από το νοσοκομείο.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News