default-image

Πατσίδες: Στη φυλακή χωρίς να γνωρίζει για το νεκρό πατέρα του (video)

Κρήτη
Πατσίδες: Στη φυλακή χωρίς να γνωρίζει για το νεκρό πατέρα του (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανδαιμόνιο επικράτησε το πρωί της Τρίτης στο δικαστικό μέγαρο του Ηρακλείου στην προσπάθεια των αστυνομικών να φυγαδεύσουν τον 66χρονο που κατηγορείται για το θάνατο του 69χρονου κτηνοτρόφου από τα Ανώγεια, όταν συγγενείς του νεκρού επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.

Στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου επικράτησε αναστάτωση καθώς ουδείς μπορούσε  να συγκρατήσει το θηριώδη ανιψιό του νεκρού κτηνοτρόφου. Η παγερή σιωπή που επικρατούσε την ώρα της απολογίας του 66χρονου πρώην λογιστή, μετατράπηκε σε κύμα οργής και πολλοί από τους συγκεντρωμένους κατοίκους των Ανωγείων επιχείρησαν  να τον λιντσάρουν . Οι συγγενείς του 69χρονου επιχείρησαν να σπάσουν το φραγμό των ΜΑΤ εκσφενδονίζοντας από τις σκάλες όποιον αστυνομικό βρισκόταν μπροστά τους.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_6ndttvyk/

Η ένταση υποχώρησε όταν ο 66χρονος είχε πλέον φυγαδευτεί από τους αστυνομικούς καθώς εισαγγελέας και ανακριτής φαίνεται να προβληματίστηκαν πολύ για την εξέλιξη της απολογίας του 66χρονου και κατέληξαν τελικά στην απόφαση για την προφυλάκιση του.

Ο 66χρονος πήρε το δρόμο για τη φυλακή χωρίς να γνωρίζει πως ο ηλικιωμένος πατέρας του έχασε χθες τη ζωή του όταν πληροφορήθηκε τι είχε συμβεί και η κηδεία του εξελισσόταν την ίδια ώρα στο Σκαλάνι.

Ο πρώην λογιστής επέμενε στη απολογία του ότι βρέθηκε σε άμυνα όταν ο 69χρονος μπήκε στο σπίτι του με δόλιο τρόπο και επιχείρησε να τον ληστέψει χτυπώντας τον με μια μαγκούρα και ένα μαχαίρι. Μάλιστα φέρεται να περιέγραψε πως όταν του είπε πως τα χρήματα που έχει ήταν στην τράπεζα, ο 69χρονος του ζήτησε να του παραδώσει ότι χρήματα υπήρχαν στο σπίτι.

Στο σκοτάδι δηλώνουν ότι βρίσκονται οι συγγενείς του 69χρονου κτηνοτρόφου από τα Ανώγεια για το είδος της γνωριμίας των δυο ανδρών , ωστόσο αντιδρούν σφοδρά στους ισχυρισμούς ότι επρόκειτο για ληστεία.  

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τα τηλέφωνα των δυο πρωταγωνιστών του μακελειού περιμένουν τόσο οι αστυνομικές όσο και οι δικαστικές αρχές ώστε να διαπιστώσουν αν υπήρχε γνωριμία και επικοινωνία των δυο πλευρών.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟΝ 66ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ 66ΧΡΟΝΟΥ

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News