default-image

"Έσβησε" αγγελούδι στα Ζωνιανά μετά από τροχαίο (video)

Κρήτη
"Έσβησε" αγγελούδι στα Ζωνιανά μετά από τροχαίο (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία και ασύλληπτος πόνος στα Ζωνιανά όπου "έσβησε" ένα μικρό κοριτσάκι 2 ετών μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Όλα ξεκίνησαν όταν το κοριτσάκι ενεπλάκη μαζί με τη μητέρα του σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Τρίτης στα Ζωνιανά, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό τους.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_n13qtcvj/

Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε άγνωστο πως σε σταθερό αντικείμενο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο και να ενεργοποιηθούν οι αερόσακοι. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδάκι βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

Ακολούθησε ένας αγώνας δρόμου με ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο , να μεταφέρουν με κομμένη την ανάσα  το 2χρονο κοριτσάκι  και τη μητέρα του στο κέντρο υγείας Ανωγείων όπου έφτασαν περίπου στις 08.30 το πρωί.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ  Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

Έφτασε νεκρό σύμφωνα με τους γιατρούς

Δυστυχώς σύμφωνα με πληροφορίες όπως ανακοίνωσαν οι εφημερεύοντες γιατροί στους συγγενείς, για το μικρό αγγελούδι ήταν ήδη αργά, αφού είχε ήδη "σβήσει". Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες έφερε σοβαρό κάταγμα στην αυχενική μοίρα και προφανώς υπέκυψε άμεσα στα τραύματά του. Στο κέντρο υγείας άρχισαν να καταφθάνουν τρομοκρατημένοι συγγενείς της οικογένειας και τότε ο παππούς μην μπορώντας να πιστέψει ότι δεν θα ξανάβλεπε το εγγόνι του και σε μία προσπάθεια να ξεγελάσει ακόμη και τον εαυτό του ότι πρόκειται για κόκουστο αστείο , παίρνει το παιδί,  το βάζει στο αυτοκίνητό του και κατευθύνεται στο Βενιζέλειο και συγκεκριμένα  στα ΤΕΠ όπου οι γιατροί δεν μπορούν να του πουν τίποτα λιγότερα από το να επιβεβαιώσουν απλά και μόνο το θάνατο της εγγονής του .

Η μητέρα περίμενε ασθενοφόρο από το Ηράκλειο

Σε ότι αφορά τη μητέρα του παιδιού υπέστη κάταγμα στο δεξιό μηριαίο. Ωστόσο επειδή δεν υπήρχε βάρδια για το ασθενοφόρο του κέντρο υγείας,  σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε σε περίπου 35 λεπτά ασθενοφόρο από το Ηράκλειο στα Ανώγεια και μετέφερε τη μητέρα στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Η μητέρα νοσηλεύεται στην εντατική του Βενιζελείου και θα υποβληθεί σε επέμβαση στο μηριαίο.

Για την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρων το κέντρο υγείας Ανωγείων έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη -Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News