Ειδήσεις

Δίκη Γιακουμάκη : Μακάρι τα παιδιά να έχουν τέτοια μεταχείριση!

Συζητήσεις προκάλεσε με την αγόρευσή του ο Αλέξης Κούγιας καθώς ευχήθηκε "τα παιδιά μας να είχαν τέτοια μεταχείριση". Εκτίμησε ότι ο διευθυντής πρέπει να αθωωθεί.

Συζητήσεις προκάλεσε με την αγόρευσή του στη δίκη Γιακουμάκη ο Αλέξης Κούγιας καθώς στόχος του ήταν η κατάρριψη του κατηγορητηρίου περί παράβασης καθήκοντος που βαρύνει τον πρώην διευθυντή της Γαλακτομικής Σχολής.

Όπως αναφέρει το epirus-tv ο Αλέξης Κούγιας στην αγόρευσή του υποστήριξε σύμφωνα με το newsit.gr  ότι: "Εγιναν όλα τα νόμιμα και μάλιστα υπερ του δέοντος και δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για αυτό" ενώ στη συνέχεια είπε χαρακτηριστικά: "Μακάρι και τα δικά μας τα παιδιά να είχαν τέτοια μεταχείριση"

Ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε παράνομη την υποκλοπή του μηνύματος επικοινωνίας του πελάτη του και πρώην διεθυντή της Σχολής με τον συμφοιτητή του Βαγγέλη που κατέθεσε την Παρακευή και ζήτησε την επανεξέταση του μάρτυρα, κάτι που δεν έγινε όμως αποδεκτό απο το Δικαστήριο, καθώς ο μάρτυρας έχει ολοκληρώσει την κατάθεσή του.

Κατά την έξοδό του από το δικαστήριο ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Αρχίζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο καθώς σύμφωνα με τα  όσα κατέθεσε  σήμερα ο αδερφός της μητέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη ο πρώην διευθυντής νομικά πρέπει να αθωωθεί".

Ερωτηθείς για την κατάθεση της Έλενας Ακρίτα τη χαρακτήρισε καταχρηστική και σημείωσε πως δεν πρόσθεσε τίποτα στην ακροαματική διαδικασία.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ : ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Η ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια