Ειδήσεις

Δυναμική πρεμιέρα για την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα"

Δυναμική πρεμιέρα για την εκπομπή "Κρήτη σήμερα". Ο Μάνος Δασκαλάκης και η Νικολέτα Σφακιανάκη μας μεταφέρουν τον παλμό της ειδησεογραφίας.

Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή "Κρήτη σήμερα με νέο στούντιο, άερα ανανέωσης και την υπόσχεση για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Ο Μάνος Δασκαλάκης και η Νικολέτα Σφακιανάκη καθημερινά θα μας μεταφέρουν τον παλμό της ειδησεογραφίας με ζωντανές συνδέσεις από όλη την Κρήτη και την Αθήνα, αλλά και καλεσμένους στο άκρως ανανεωμένο πλατό της εκπομπής.

Το ρεπορτάζ στην πρώτη γραμμή με τη συμβολή όλων των μέσων του ομίλου της "ΚΡΗΤΗ TV" αποτελεί τη βάση της ουσιαστικής και αντικειμενικής έγκαιρης ενημέρωσης. Όλα όσα συμβαίνουν στην Κρήτη, την Ελλάδα και τον κόσμο σε δύο ώρες γρήγορης και με σεβασμό στον τηλεθεατή ενημέρωσης.

Πολιτική, οικονομία, καθημερινότητα, κοινωνικά θέματα, διεθνείς ειδήσεις, τεχνολογία, υγεία, εκπαίδευση και αθλητισμός βρίσκουν και φέτος τη θέση τους στην απογευματινή ενημέρωση της ΚΡΗΤΗ TV.

Απογεύματα γεμάτα ενημέρωση αλλά και κοινωνικά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των Κρητικών. Δυναμικό ξεκίνημα για μία ακόμα χρονιά καθημερινά στις 6 το απόγευμα, γιατί στην "Κρήτη Σήμερα" η είδηση είστε εσείς.

Σχόλια