default-image

Ράλλης: Μακάρι να παίζουμε έτσι σε κάθε παιχνίδι (video)|

Μπάσκετ
Ράλλης: Μακάρι να παίζουμε έτσι σε κάθε παιχνίδι (video)|

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Βασίλης Ράλλης παρά την ήττα του Ηρακλείου με 75-86 από το Δούκα το περασμένο Σάββατο.

Όπως επισήμανε ο προπονητής των "κυανόλευκων": «Το σκορ είναι άδικο για εμάς. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, παίξαμε απέναντι στην, κατά τη γνώμη μου, καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην κατηγορία, με ένα τεράστιο μπάτζετ και πολύ καλό υλικό. Με παιδιά τα οποία έχουν αφήσει εποχή στο ελληνικό μπάσκετ. Ήμασταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί όσο αντέξαμε.

Από εκεί και πέρα, χάσαμε δύο εύκολα σουτ εμείς, έβαλε τρία μεγάλα σουτ ο αντίπαλος και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Μακάρι να παίζουμε έτσι σε κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας και εύκολα εάν η εμφάνισή μας είναι αυτή. Ήμασταν ομάδα. Εύχομαι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, με την ίδια ένταση και διάθεση, και θα καταφέρουμε το στόχο μας».

Συμεωνιδης: «Τυχεροί που κερδίσαμε»

«Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο. Οι επαρχιακές έδρες είναι επικίνδυνες. Μέτριος να είσαι θα χάνεις. Εμείς σήμερα (σ.σ. προχθές) υπερβάλαμε κάποια στιγμή με την εμφάνισή μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι απέναντι σε ένα εξαιρετικό Ηράκλειο, που εάν είχε δει κάποιος τα βίντεο στα προηγούμενα παιχνίδια, θα έλεγε ότι έχουμε εύκολο έργο. Τελικά εξελίχθηκε σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, και είμαστε εξαιρετικά τυχεροί που καταφέραμε να κερδίσουμε».

Ρεπορτάζ: Νίκη Μηλιαράκη

Φωτογραφία: image-services.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News