Ειδήσεις

Έκτακτη σύσκεψη για 35 συμβασιούχους του Δήμου (photos)

Ολοκληρώθηκε, πριν από λίγα λεπτά η έκτακτη σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου για το μέλλον των 35 συμβασιούχων, ώστε να βγουν από την «ομηρία» και να συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά. Μάλιστα, με νομοθετική ρύθμιση φαίνεται πως θα επιλυθεί το ζήτημα, σύμφωνα με τους Βουλευτές.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου, κ. Βασίλη Λαμπρινού, Βουλευτών του νομού, καθώς και εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας, αλλά και συμβασιούχων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι περιλαμβάνει το… Plan B για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα;
Tο Plan B για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα

Τι περιλαμβάνει το… Plan B για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα;

η σύσκεψη έγινε έπειτα από πρωτοβουλία του εργατικού κέντρου ηρακλείου, ώστε να βρεθεί λύση στο ζήτημα των 35 συμβασιούχων (μονίμων και προσωρινών), οι οποίοι, παρόλο που είχαν προσληφθεί μέσω ασεπ το 2009, εργάζονται στο δήμο με δικαστικές αποφάσεις.

μάλιστα, όπως τόνισαν οι βουλευτές του ηρακλείου, σε περίπου 10 με 15 ημέρες, θα υπάρξει η αντίστοιχη νομοθετική ρύθμιση, για την οριστική επίλυση του ζητήματος.

οι 35 συμβασιούχοι έχουν δουλέψει από 4 έως 8 χρόνια στο δήμο ηρακλείου, καλύπτοντας πλήρως τια ανάγκες των υπηρεσιών στις οποίες εργάζονταν και τώρα, μετά τους οριστικούς πίνακες του δήμου, μένουν «απέξω», με συνέπεια να βρίσκονται σε «ομηρία».

Από:

Σχόλια