default-image

Βγήκαν τα όπλα σε ρακοκάζανο της Κρήτης

Κρήτη
Βγήκαν τα όπλα σε ρακοκάζανο της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ρακοκάζανο, για έναν 48χρονο δεν είχε αίσιο τέλος, καθώς έπειτα από άσκοπους πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο άνδρας συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ρακοκάζανου που πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο 48χρονος, στην περιοχή Ακρωτήρι, στα Χανιά, ακούστηκαν πυροβολισμοί και άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΡΑΚΟΚΑΖΑΝΑ - ΠΩΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ Η ΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Έπειτα από την  έρευνα που πραγματοποιήθηκε, τόσο στο χώρο που πραγματοποιήθηκε το καζάνι, όσο και στο σπίτι του 48χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάλυκες και ο ίδιος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής.

Αναλυτικά το Δελτίο της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, 48χρονος ημεδαπός, για άσκοπους πυροβολισμούς, στα Χανιά

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάλυκες.

Συνελήφθη, χθες (23.10.2016) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Χανίων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 48χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

Ειδικότερα, προχθές (22.10.2016) μεταμεσονύκτιες ώρες, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε χώρο που χρησιμοποιεί ο 48χρονος σε περιοχή του Δήμου Χανίων, ερρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας στην οικία του και στον ανωτέρω χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News