Ειδήσεις

Πάνω από τα τηλέφωνα η Γιάννα για την άρρωστη μητέρα της

Στο Βενιζέλειο απο το πρωί της Κυριακής η Μαρίκα Δασκαλάκη. Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της.

Στη χειρουργική κλινική του Βενιζέλειου νοσοκομείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται η μητέρα της Γιάννας Δασκαλάκη- Αγγελοπούλου.

Η είδηση που δημοσίευσε αποκλειστικά το βράδυ της Κυριακής το neakriti.gr έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία προκαλώντας ανησυχία στην οικογένεια Δασκαλάκη αλλά και στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον .

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μάλιστα η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη από το Λονδίνο όπου και βρίσκεται, από χθες παραμένει συνεχώς πάνω από τα τηλέφωνα μην σταματώντας να ρωτάει για την εξέλιξη της υγείας της πολυαγαπημένης της μητέρας.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr η Μαρίκα Δασκαλάκη μετά από έντονη δυσφορία που αισθάνθηκε στο σπίτι της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο όπου διαπιστώθηκε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία της και το οποίο χρήζει ολιγοήμερης νοσηλείας στο νοσοκομείο.

Στο Ηράκλειο ωστόσο έφτασε εσπευσμένως νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, από το Λονδίνο,  η αδελφή της Γιάννας Δασκαλάκη - Αγγελοπούλου, Έλενα και αμέσως μετέβη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου από το πρωί της Κυριακής εισήχθη μία από τις εξέχουσες φυσιογνωμίες του Ηρακλείου Μαρίκα Δασκαλάκη.

Οι γιατροί δεν εκφράζουν ανησυχία για την πορεία της υγείας της ωστόσο θεωρούν ότι θα πρέπει για λίγες μέρες να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σαχίνης

Σχόλια