Ειδήσεις

Kάνουν μήνυση στη μητέρα του Μπεν

Δεν έφτανε η τραγωδία που βιώνει εδώ και δεκαετίες η μητέρα του Μπεν που αναζητά το παιδί της, τώρα έχει να αντιμετωπίσει νέο εφιάλτη: μια μήνυση.

H αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν έντονη ,αλλά τώρα σύμφωνα με δημοσιεύματα τα παιδιά του χειριστή εκσκαφέα Κωνσταντίνου Μπάρκα προχώρησαν ενα βήμα παραπέρα καθώς αποφάσισαν να κινηθούν νομικά εναντίον της μητέρας του μικρού Μπεν, Κέρι Νίνταμ.

Όπως αναφέρουν οι βρετανικοί Times ο Χρυσοβαλάντης Μπάρκας και η αδελφή του, η Μαρία Τσέχου, αποφάσισαν να μηνύσουν την Κέρι Νίνταμ, η οποία σε ένα ξέσπασμα της, αναφερόμενη στο νεκρό πατέρα τους που θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο του γιου της ευχήθηκε να "καίγεται στην κόλαση".

Η δήλωση αυτή της Κέρι Νίνταμ εξόργισε τα δύο αδέλφια που αποφάσισαν να περάσουν στην αντεπίθεση.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Ο ΜΠΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΓΡΙΦΟ

Στο μέλλον θα ρωτάνε "ήταν ο πατέρας ή παππούς σας δολοφόνος;"

«Αρκετά με αυτή την απαίσια ιστορία» είπε η Μαρία Τσέχου στους Times. «Έμεινα σιωπηλή για εβδομάδες, ασχολούμενη με το νεογέννητο παιδί μου, αφήνοντας αυτή την έρευνα να συνεχιστεί και να τελειώσει. Αλλά πλέον όλο αυτό πρέπει να τελειώσει. Δεν γίνεται να έρχονται σε εμάς και στα παιδιά μας στο μέλλον και να ρωτάνε "ήταν ο πατέρας ή παππούς σας δολοφόνος;"».

Η Μαρία Τσέχου δήλωσε χαρακτηριστικά στη βρετανική εφημερίδα «Έχουμε μια οικογενειακή υπόληψη να προστατέψουμε και η προσωπική μου υπομονή, ακόμα και ως μητέρα, εξαντλήθηκε όταν η μητέρα του Μπεν είπε αυτά που είπε την προηγούμενη εβδομάδα. Πώς τολμάει;».

"Αποκλείεται  το παιδί να απήχθη;"

Ο γιος του χειριστή μάλιστα σύμφωνα με newsit.gr αμφισβητεί το συμπέρασμα της έρευνας ότι ο Μπεν είναι νεκρός: «Σοβαρά μιλάνε; Είναι αυτό το μόνο συμπέρασμα στο οποίο οδηγεί το εύρημα; Αποκλείεται δηλαδή το παιδί να απήχθη και το παιχνίδι να έπεσε από τα χέρια του; Αν αυτή η γραμμή έρευνας είναι ακριβής, τότε γιατί ο επικεφαλής ερευνητής ήρθε σε μένα στο τέλος της έρευνας για να ζητήσει συγνώμη για την αναταραχή που προκλήθηκε και τις αναφορές που έγιναν στο όνομα του πατέρα μου;», δήλωσε στους Times ο Χρυσοβαλάντης Μπάρκας.

Σχόλια