default-image

«Πάρτυ» πλαστών πιστοποιητικών στο Αεροδρόμιο

Κρήτη
«Πάρτυ» πλαστών πιστοποιητικών στο Αεροδρόμιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

8 αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγραφα για Γαλλία και Γερμανία, συνελήφθησαν στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, οι 5 εκ των 8 δραστών είναι υπήκοοι Συρίας και υπόλοιποι 3, υπήκοοι Αφγανιστάν.

Οι δράστες είχαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Ελλάδας, Ρωσίας, Αιγύπτου, Ηνωμένου Βασιλείου και Γερμανίας, προκειμένου να ταξιδέψουν σε Γαλλία και Γερμανία.

Αναλυτικά το Δελτίο της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, οχτώ (8) αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου.

Επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γαλλία και Γερμανία

Συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης»  οχτώ αλλοδαποί και συγκεκριμένα πέντε υπήκοοι Συρίας (23χρονος, 19χρονος, 35χρονος, 31χρονη και 30χρονη η οποία συνόδευε το ανήλικο τέκνο της) και τρεις υπήκοοι Αφγανιστάν (24χρονη, 32χρονος και 36χρονη η οποία συνόδευε το ανήλικο τέκνο της), για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ελλάδας, Αρχών Ρωσίας, Αρχών Αιγύπτου, Αρχών Ηνωμένου Βασιλείου και Αρχών Γερμανίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γαλλία και τη Γερμανία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες  οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News