default-image

"Βουλιάζει" η Κρήτη με επιπλέον 4.000 τουρίστες

Χανιά
"Βουλιάζει" η Κρήτη με επιπλέον 4.000 τουρίστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρόλο που το Φθινόπωρο «καλά κρατεί», οι τουρίστες εξακολουθούν να επιλέγουν την Κρήτη ως τον ταξιδιωτικό τους προορισμό, καθώς το πρωί του Σαββάτου κατέφτασαν στο λιμάνι των Χανίων, δύο κρουαζιερόπλοια και περίπου 4.000 τουρίστες.

Το κρουαζιερόπλοιο «Mein Schiff 3» με χωρητικότητα 2.506 επιβάτες και 1.000 άτομα πλήρωμα, κατέπλευσε στη Σούδα προερχόμενο από την Σαντορίνη και θα αναχωρήσει στις 12:00 τα μεσάνυχτα με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Το συγκεκριμένο πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι της Σούδας για τρίτη φορά φέτος, ενώ θα προσεγγίσει ακόμα μία φορά την 1η Νοεμβρίου.

Στα ανοικτά του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων κατέπλευσε προερχόμενο από τη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο «Silver Cloud» που θα αναχωρήσει στις 7:00 με προορισμό το Ναύπλιο. Έχει χωρητικότητα 296 επιβάτες και 222 άτομα πλήρωμα.

Η αναλογία αριθμού πληρώματος ως προς τους επιβάτες το κατατάσσει στα κορυφαία σε επίπεδο υπηρεσιών προς τους επιβάτες.

Έχει ανακαινισθεί το 2015, διαθέτει αποκλειστικά εξωτερικές σουίτες με εμβαδόν από 22 μέχρι 122 τετραγωνικά μέτρα στην πλειονότητα τους με μπαλκόνι και ο εξοπλισμός του στοχεύει στην απόλυτη απόλαυση και άνεση των επιβατών.

Η εταιρεία «Silversea Cruises», στη οποία ανήκει το πλοίο και τα κρουαζιερόπλοια του στόλου της, βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας τους και βραβεύονται συνεχώς για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας είχαν γίνει επαφές του Λιμενικού Ταμείου Χανίων κατά την διάρκεια των διεθνών εκθέσεων κρουαζιέρας στη Βαρκελώνη το 2014 και στο Αμβούργο το 2015 με σκοπό την προβολή των πλεονεκτημάτων του προορισμού των Χανίων και την περαιτέρω ανάπτυξη των προσεγγίσεων κρουαζιερόπλοιων, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα η εταιρεία να επισκεφθεί τα Χανιά τέσσερις φορές για το 2016.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News