Ειδήσεις

Πήρε "παραμάζωμα" πινακίδα, χτυπώντας στο κεφάλι

Μία μηχανή με σημαντικές υλικές ζημιές και μία πινακίδα στο έδαφος ότι άφησε πίσω του τροχαίο ατύχημα επί της παραλιακής λεωφόρου Ηρακλείου

Μία μηχανή με σημαντικές υλικές ζημιές, μία πινακίδα σπασμένη και πεσμένη στο έδαφος και ένας έλαφρύς τραυματισμός ενός ατόμου, συγκαταλέγονται στον απολογισμό τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες το βράδυ που πέρασε επί της παραλιακής λεωφόρου Ηρακλείου.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 4.30 ξημερώματα Σαββάτου, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και συγκεκριμένα στον κόμβο των φωτεινών σηματοδοτών που βρίσκονται στην είσοδο-έξοδο του λιμένος Ηρακλείου.

Ο οδηγός του δίκυκλου με κατεύθυνση απο το Ηράκλειο προς την Αλικαρνάσσο, έχασε τον έλεγχο, βγήκε εκτός πορείας, ανέβηκε στο κράσπεδο και χτύπησε σε πινακίδα με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί στο δρόμο, η πινακίδα να να σπάσει και να πέσει στο οδόστρωμα και η μηχανή να υποστεί ζημιές με την μπροστινή ρόδα να κόβεται στα δύο.

Ο δικυκλιστής, η ηλικία του οποίου εκτιμάται γύρω στα 30 χρόνια, από την πτώση και σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το ΕΚΑΒ, υπέστη τραύματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο, έχοντας όμως εξαρχής τις αισθήσεις του.

Η «σπασμένη» πάντως μηχανή στην κομβική αυτή οδική αρτηρία ,εάν δεν έχει απομακρυνθεί θα μπορούσε να παραμείνει εκεί , προειδοποιώντας με τον τρόπο αυτό και τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τον ΚΟΚ και να μην προχωρούν σε κινήσεις ενώ βρίσκονται στο τιμόνι που ίσως κάποια στιγμή αποβούν μοιραίες για τη ζωή τους.

Ρεπορτάζ:Βάλια Μπούη

Σχόλια