default-image

Ενισχυμένη η Βραζιλία κόντρα στην Αργεντινή

Ποδόσφαιρο
Ενισχυμένη η Βραζιλία κόντρα στην Αργεντινή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάντα μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων των φίλων του αθλήματος.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 στις 11  Νοεμβρίου στο Μπέλο Οριζόντε και η Βραζιλία ανακοίνωσε την αποστολή για το συγκεκριμένο  ματς.

Όπως διαπιστώνεται από τις κλήσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού επιστρέφουν στην Εθνική σημαντικά ονόματα όπως οι Ντάγκλας Κόστα, Μαρσέλο και Κασεμίρο. Και οι τρεις απουσίαζαν από τα προηγούμενα ματς της Βραζιλίας λόγω τραυματισμού. Τώρα, όμως είναι ετοιμοπόλεμοι και στη διάθεση του Τιτέ.

Αναλυτικά η αποστολή της Βραζιλίας:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Ρόμα), Άλεξ Μουράλια (Φλαμένγκο), Ουέβερτον (Ατλέτικο Παραναένσε)

Αμυντικοί: Ζιλ (Σαντόνγκ Λουνένγκ), Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Μιράντα (Ίντερ), Ροντρίγκο Κάιο (Σάο Πάουλο), Ντάνιελ Άλβες (Γιουβέντους), Φάγκνερ (Κορίνθιανς), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης)

Μέσοι: Κασεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Ζουλιάνο (Ζενίτ), Λούκας Λίμα (Σάντος), Παουλίνιο (Λίβερπουλ), Ρενάτο Αουγκούστο (Μπεϊζίνγκ Γκουοάν), Γουίλιαν (Τσέλσι)

Επιθετικοί: Ρομπέρτο Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Ντάγκλας Κόστα (Μπάγερν), Γκαμπριέλ Ζέσους (Παλμέιρας), Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News