default-image

Κρήτη: Βιοπαλαιστής κέρδισε 240.000 ευρώ με μόλις 6 ευρώ

Κρήτη
Κρήτη: Βιοπαλαιστής κέρδισε 240.000 ευρώ με μόλις 6 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «θεά» τύχη χαμογέλασε διάπλατα σε έναν βιοπαλαιστή Ηρακλειώτη που από το πρωί της Παρασκευής έγινε πλούσιος κατά 240.000 ευρώ με ένα απλό σύστημα ΚΙΝΟ.

Ο νέος υπερτυχερός, που περιστασιακά παίζει τυχερά παιχνίδια, προκάλεσε την τύχη του και εκείνη πήγε με το μέρος του σε παιχνίδι του ΚΙΝΟ δίνοντας συνολικά 6 ευρώ στο πρακτορείο LOTTERY AE που βρίσκεται στην 25η Αυγούστου.

Ο ίδιος σοκαρίστηκε και δεν πίστευε στα μάτια του από αυτό που έβλεπε καθώς από τη στιγμή που κατέθεσε το δελτίο η κλήρωση έγινε μέσα σε 5 λεπτά .

"Του εξηγήσαμε τι είχε συμβεί, τι ακριβώς θα πρέπει να κάνει από εδώ και στο εξής και έφυγε τρισευτυχισμένος," δηλώνει εκ μέρους του πρακτορείου ο διευθύνων σύμβουλος κ. Μιχάλης Βρέντζος.

Να σημειωθεί πάντως ότι και στο παρελθόν σε υποκαταστήματα του LOTTERY AE έχουν κερδηθεί μεγάλα ποσά όπως συνέβη στις 28Αυγούστου επί της οδού Έβανς όπου ένας υπερτυχερός κέρδισε στο τζόκερ 86.000 ευρώ και εν συνεχεία στο Τυμπάκι στις 14/09 όπου πάλι κάτοχος δελτίου ΚΙΝΟ έφυγε από το πρακτορείο κατά 25.000 ευρώ.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News