default-image

Μαχαίρωμα: Φρουρείται o 66χρονος, κηδεύεται ο 69χρονος

Κρήτη
Μαχαίρωμα: Φρουρείται o 66χρονος, κηδεύεται ο 69χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 66χρονος που ενεπλάκη στο αιματηρό περιστατικό το πρωί της Πέμπτης στις Πατσίδες και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του έτερου εμπλεκομένου στο μαχαίρωμα, ενός 69χρονου κτηνοτρόφου.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΝΕΚΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του 66χρονου στο σπίτι του οποίου διαδραματίστηκε το περιστατικό, δεν εμπνέει ανησυχία και ο ίδιος όπως ήταν ήδη γνωστό από χθες έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Η αστυνομία από χθες το βράδυ βρίσκεται συνεχώς στην περιοχή παίρνοντας καταθέσεις από τους γείτονες της σχετικά με τα όσα τραγικά προηγήθηκαν,διαδικασία που συνεχίστηκε και σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Αστυνομία έξω από το σπίτι του τραυματία

Αστυνομικές δυνάμεις υπάρχουν και έξω από το σπίτι του τραυματισμένου (στην φωτογραφία τα αυστηρά μέτρα της αστυνομίας) στις Πατσίδες για αποφυγή περαιτέρω άσχημων περιστατικών.

Την ίδια ώρα θλίψη και σοκ στην οικογένεια του νεκρού κτηνοτρόφου που εξαρχης η κατάσταση της υγείας κρίθηκε σοβαρή και παρά το γεγονός ότι υπεβλήθη και σε χειρουργική εξέταση ,τελικά δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματα του. Σήμερα Παρασκευή οδηγείται στην τελευταία του κατοικία στα Ανώγεια σε κλίμα οδύνης και θλίψης.  "Έγινε νεκροψία στη σορό  ενώ η πληρης ιατροδικαστική έκθεση θα είναι έτοιμη μετά την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων," σύμφωνα και με τον υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ κ.Φανουριάκη.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αστυνομικές αρχές ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο άνδρες λογομάχησαν και εν συνεχεία έβγαλαν και μαχαίρια, πιθανότατα εξαιτίας οικονομικών διαφορών.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News