default-image

Εμπλοκή Κρητικών στα 26 κιλά κοκαΐνης που κρύφτηκαν σε κρέας

Κρήτη
Εμπλοκή Κρητικών στα 26 κιλά κοκαΐνης που κρύφτηκαν σε κρέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε τρεις διαφορετικές περιοχές με τη συνεργασία του Λιμενικού. Αχαϊα, Κορινθία και Αττική είναι οι περιοχές των ερευνών.

Ήδη έχουν κατασχεθεί, με τη συνδρομή του Λιμενικού Σώματος 26 κιλά κοκαΐνης και ένα φορτηγό διεθνών μεταφορών. Παράλληλα, έχουν συλληφθεί δύο Έλληνες στην Πάτρα και δύο Αλβανοί στην Κορινθία, ενώ υπήρξε και συμμετοχή Κρητικών στην υπόθεση.

Κρητικοί στην μεταφορά

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι δυο Κρητικοί μετέφεραν με φορτηγό ψυγείο κρέατα για λογαριασμό γνωστής εταιρίας που προφανώς δεν εμπλέκεται στην υπόθεση ενώ ανάμεσα στο νόμιμο φορτίο βρέθηκε και το παράνομο. Συγκεκριμένα στο φορτηγό εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα, μέσα στα κρέατα 25 κιλά κοκαΐνης. Το φορτηγό με την κοκαϊνη εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε στην Πάτρα.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι ρόλοι των δυο Κρητικών στην υπόθεση και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση συλλέγουν στοιχεία προκειμένου να διευκρινίσουν τον βαθμό της εμπλοκής των δυο Κρητικών ενώ αναζητούν και το δίκτυο γύρω από αυτούς προκειμένου να φωτιστούν όλα τα σημεία της σοβαρής υπόθεσης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι δυο Κρητικοί διέμεναν στην Αθήνα αλλά είχαν στενούς δεσμούς με το νησί και πηγαινοέρχονταν συχνά. Εργάζονταν ως οδηγοί της εταιρίας και έκαναν συχνά ταξίδια στο εξωτερικό. Το επίμαχο δρομολόγιο με το φορτίο της κοκαϊνης που μπλόκαραν οι αρχές στην Πάτρα είχε τελικό προορισμό την Ιταλία. Η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στα σπίτια των δυο Κρητικών στα χωριά τους ωστόσο δεν προέκυψαν ευρήματα.

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης ακολουθεί λεπτομερής ενημέρωση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News