default-image

Νεκρός ο ένας από τους δύο μετά το άγριο μαχαίρωμα

Κρήτη
Νεκρός ο ένας από τους δύο μετά το άγριο μαχαίρωμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυσάρεστη τροπή πήρε η υπόθεση του μαχαιρώματος που σημειώθηκε στις Πατσίδες, καθώς αργά το απόγευμα της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι ο 69χρονος που είχε τραυματιστεί βαρύτατα μετά από συμπλοκή, απεβίωσε σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ  ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΤΣΙΔΕΣ

Το αιματηρό περιστατικό,  που κατέληξε σε τραγωδία, σημειώθηκε στις Πατσίδες Ηρακλείου όταν ο 69χρονος βρέθηκε στο σπιτι του 66χρονου, με τον οποίο όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία είχαν οικονομικές διαφορές.

Η συνάντηση εξελίχθηκε γρήγορα σε άγρια συμπλοκή καθώς κανείς δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως τι συνέβαινε στην απομονωμένη κατοικία. Η κατάληξη ήταν αιματηρή και οι δυο άνδρες επιστράτευσαν μαχαίρια.

Ο 66χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού δέχτηκε μαχαιριές στο στόμα και το χέρι, ενώ ο 69χρονος κτηνοτρόφος χτυπήθηκε στο θώρακα και το κεφάλι με συνέπεια να υποστεί βαριά τραύματα και να μεταφερθεί διασωληνωμένος στο ΠΑΓΝΗ.

Η κατάσταση του 69χρονου που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ήταν κάτι παραπάνω από κρίσιμη και ο ίδιος τελικά παρά την μάχη για τη ζωή, υπέκυψε στα τραύματα του. Ο 65χρονος νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο η υγεία του.

Στην υπόθεση καταγράφεται όμως ένα ακόμη θύμα καθώς 30χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία κλίθηκε να σπεύσει στο σημείο, έπεσε θύμα τροχαίου με συνέπεια να εκσφενδονιστεί στο κράσπεδο και να τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι. Ο 30χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ρεπορτάζ : Βάλια Μπούη -Ελλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News