Ειδήσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ

Κλοπή μαμούθ ύψους 1 εκατομμύριο ευρώ και λίρες στην Κρήτη!

Κλοπή με λεία το αστρονομικό ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ στην Κρήτη, κινητοποίησε τις αρχές.Οι δράστες ήταν πολύ καλά πληροφορημένοι για την κρυψώνα με τα τιμαλφή και τα μετρητά.

Κλοπή με λεία αστρονομικό ποσό που ξεπερνάει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και τη δήλωση του παθόντα το 1 εκατομμύριο ευρώ, εκτυλίχθηκε χθες το πρωί στο ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου!

Οι δράστες ήταν πολύ καλά πληροφορημένοι για την κρυψώνα με τα τιμαλφή και τα μετρητά που φέρεται να ξεπερνούν σε αξία το 1 εκ. ευρώ και έτσι εκτιμάται ότι αφαίρεσαν τουλάχιστον 750 χρυσές λίρες, αλλά και 150 χιλιάδες ευρώ, όπως και πολλά κοσμήματα, υψηλής αξίας.

Η χολιγουντιανού τύπου κλοπή, φέρεται να έγινε την Τετάρτη το πρωί και μάλιστα οι δράστες κινήθηκαν χωρίς να εγείρουν την παραμικρή υποψία, αφού μεθοδευμένα προχώρησαν από ταράτσα σε ταράτσα, φτάνοντας στο σπίτι με το μίνι θησαυροφυλάκιο! 

Οι δράστες ανενόχλητοι συγκέντρωσαν την ιλιγγιώδους αξίας λεία τους, αφού ο παθών έλειπε από το σπίτι, κάτι που μάλλον το γνώριζαν και ήταν καλά πληροφορημένοι για το τι θα βρουν και πως και πότε θα δράσουν. Η καταγγελία στην αστυνομία έγινε χθες το απόγευμα, όμως μέχρι στιγμής οι έρευνες είναι άκαρπες.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

Σχόλια