default-image

Παραίτηση με αιχμές της γραμματέως του δημοτικού συμβουλίου

Κρήτη
Παραίτηση με αιχμές της γραμματέως του δημοτικού συμβουλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την παραίτησή της από τη θέση της γραμματέως του δημοτικού συμβουλίου Χανίων, υπέβαλε η Κατερίνα Βουτετάκη, δηλώνοντας ότι προέβη σε αυτή την κίνηση,»ως ελάχιστη διαμαρτυρία για την απαξίωση των πολιτών και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων» από την Δημοτική Αρχή.

Όπως εξηγεί σύμφωνα με το zarpanews.gr στην επιστολή της προς τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, την οποία κοινοποιεί στους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, με αυτόν τον τρόπο επιθυμεί να εκφράσει την διαμαρτυρία της «για την έλλειψη πολιτικής βούλησης της Δημοτικής Αρχής σε αρκετούς τομείς και ιδιαίτερα σε αυτούς της κοινωνικής πολιτικής».

Επιπλέον, κατηγορεί την Δημοτική Αρχή για απουσία βούλησης σε μια σειρά θεμάτων, αθέτηση των προεκλογικών της υποσχέσεων και «τουφεκιές στον αέρα» στο κομμάτι της κοινωνικής πολιτικής.

Ωστόσο, η κ. Βουτετάκη, θα συνεχίσει ως Δημοτικός Σύμβουλος της «Πρωτοβουλίας Πολιτών» και ευαισθητοποιημένος πολίτης να υπερασπίζεται -όπως τονίζει- τους πολίτες που την τίμησαν με την ψήφο τους και να παλεύει για την αξιοπρέπεια κάθε όντος.

«Πολλά από τα θέματα που θίξατε ήδη βαίνουν προς τη λύση τους» τόνισε από την πλευρά του ο Δήμαρχος, Τάσος Βάμβουκας ενώ οι επικεφαλής των παρατάξεων και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου την κάλεσαν να ξανασκεφτεί την απόφασή της, με την ίδια ωστόσο να δηλώνει πως η απόφαση είναι οριστική.

Ακολούθησε σύντομη συζήτηση και στη συνέχεια το Σώμα έκανε δεκτή την παραίτηση.

Το επόμενο διάστημα σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα εκλεγεί νέος γραμματέας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News