default-image

"Καμπάνα" 3 ετών για τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας του

Κρήτη
"Καμπάνα" 3 ετών για τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μειώθηκε στο Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο η ποινή φυλάκισης για τον 40χρονο - σήμερα - Μολδαβό, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια φέρεται να είχε ξυλοκοπήσει άγρια τη σύζυγό του.

Από την επίθεση που είχε δεχτεί τότε η άτυχη γυναίκα, είχε μεταφερθεί σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου οι γιατροί αναγκάστηκαν να την υποβάλουν σε επέμβαση αφαίρεσης σπλήνας.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος διέμενε μαζί με τη γυναίκα του και το ανήλικο παιδί τους στην Αμμουδάρα Γαζίου, είχε καταδικαστεί τον Απρίλιο του 2013 από το πρωτοβάθμιο Δικαστήριο σε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών, με την έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Είχε μείνει δηλαδή εκτός φυλακής.

Ο 40χρονος κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, όπου εκδικάστηκε η έφεσή του. Όπως και πρωτοδίκως, του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και τελικά το Δικαστήριο του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκιση τριών ετών με τριετή αναστολή.

Σημειώνεται ότι τόσο την Τετάρτη, όσο και στην ακροαματική διαδικασία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, το 2013, η σύζυγος του κατηγορούμενου είχε καταθέσει ότι τα έχει «βρει» με τον άνδρα της.

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News