default-image

"Οργώνει" την Ελλάδα ο γραμματέας της ΝΔ Λ. Αυγενάκης

Ελλάδα
"Οργώνει" την Ελλάδα ο γραμματέας της ΝΔ Λ. Αυγενάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πυρετωδώς εργάζονται τα κομματικά στελέχη της ΝΔ πραγματοποιώντας περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με κεντρικό στόχο η μετάδοση της «Συμφωνίας Αλήθειας» της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλους τους Έλληνες. Κυριολεκτικά ολόκληρη την Ελλάδα «οργώνει» και ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης.

Η στρατηγική του κόμματος έχει επικεντρωθεί αφενός στις παραγωγικές τάξεις, «την Ελλάδα που ξυπνάει νωρίς» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην Πειραιώς, και αφετέρου τους ανθρώπους που έχει πλήξει βάναυσα η κρίση ενώ στόχος είναι οι επαφές με τον αγροτικό κόσμο σε όλη τη χώρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, την Τετάρτη και Πέμπτη 19-20 Οκτωβρίου, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης  επισκέπτεται την Κεφαλονιά, ενόψει της τοπικής εορτής του Άγιου Γεράσιμου, ενώ έχει και εθιμοτυπικές συναντήσεις με το Δήμαρχο Κεφαλληνίας και τον Σαβασμιώτατο Μητροπολίτης κ. Δημήτριο. Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Γραμματέα στην Κεφαλονιά διεξάγεται Νομαρχιακή Συνέλευση στελεχών του Κόμματος το βράδυ της Τετάρτης.

Ακόμη ο γραμματέας Π.Ε. και  βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης έχει συναντήσεις με τους κτηνοτρόφους την Κυριακή στους Σοφάδες Καρδίτσας στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων και στον Τύρναβο Λάρισας στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου Ώρα 18.00.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News