Ειδήσεις

Ανάσα ζωής για βρέφος με πρόβλημα στην καρδούλα

Η εγχείρηση στο νοσοκομείο Παίδων ολοκληρώθηκε επιτυχώς, όμως εξαιτίας της πολύ άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η οικογένεια, ήταν αδύνατη η πληρωμή για έκδοση εισιτήριων με τελικό προορισμό Ηράκλειο.

Δύσκολες ώρες για  μία οικογένεια που το παιδάκι της αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας με την καρδιά του και ανέβηκε στην Αθήνα για να χειρουργηθεί.

Η εγχείρηση στο νοσοκομείο "Παίδων Αγίας Σοφίας" ολοκληρώθηκε επιτυχώς, όμως, εξαιτίας της πολύ άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η οικογένεια, ήταν αδύνατη η πληρωμή για έκδοση εισιτήριων με τελικό προορισμό Ηράκλειο.

Ζήτησαν έτσι τη βοήθεια του ΕΚΗ με το πρόεδρο κ. Στέλιο Βοριά να επικοινωνεί άμεσα με Μινωικές Γραμμές  (Minoan Lines). Η διοίκηση της εταιρείας δίχως δεύτερη σκέψη έδωσε το πράσινο φως για δωρεάν μεταφορά της οικογένειας στο Ηράκλειο, ανακουφίζοντας έτσι στο μέγιστο βαθμό τους δύο γονείς που όλο αυτό το διάστημα βίωναν τον δικό τους Γολγοθά.

«Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του, στην εταιρεία Μινωικές Γραμμές (Minoan Lines) όπου μετέφερε δωρεάν οικογένεια, όπου έχριζε άμεσης  μεταφοράς το ανήλικο παιδί τους, λόγω σοβαρών καρδιολογικών προβλημάτων. Σε αυτούς του χαλεπούς καιρούς πρέπει να σταθούμε αλληλέγγυοι ο ένας δίπλα στον άλλο και αποτελεί παράδειγμα η εταιρική κοινωνική ευθύνη της ανωτέρω εταιρίας.», δηλώνει ικανοποιημένος ο πρόεδρος του ΕΚΗ.   

Σχόλια