default-image

Στο κρατητήριο μετά τα ζάρια

Κρήτη
Στο κρατητήριο μετά τα ζάρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χρηματικό ποσό των 265 ευρώ κατασχέθηκε μετά τη σύλληψη έξι ατόμων. Οι εν λόγω δράστες έπαιζαν παράνομα τυχερά παιχνίδια σε μαγαζί στο Ηράκλειο.

Το βράδυ της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου συνελήφθησαν, μετά από σχετική έρευνα, πέντε άτομα (40χρονος, 50χρονος, 65χρονος, 56χρονος και 34χρονος) και 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος ως ιδιοκτήτης του καταστήματος έχει επιτρέψει στον 40χρονο, στον 50χρονο, στον  65χρονο και στον 56χρονο, τη διενέργειακαι τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια), οι οποίοι και συνελήφθησαν. Επιπλέον συνελήφθη και ένας 43χρονος ως εργαζόμενος στο εν λόγω κατάστημα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ζευγάρι κύβοι-ζάρια και το χρηματικό ποσό των 265 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News