default-image

Χάλκινο μετάλλιο για τον Γιακουμάτο της ΓΕΗ

Σπορ
Χάλκινο μετάλλιο για τον Γιακουμάτο της ΓΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντική επιτυχία για τον Μάριο Γιακουμάτο, καθώς το προηγούμενο Σάββατο ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στη διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας με την επωνυμία "Κύπελλο Ελλάδος".

Ο αθλητής της ΓΕΗ, κατάφερε μετά από μια σειρά νικηφόρων αγώνων να προκριθεί στην τελική τετράδα. Στον αγώνα για την πρόκριση του στον τελικό έχασε με μικρή διαφορά και βρέθηκε στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης στη Σπάθη Αδρών.

Ο Μάριος Γιακουμάτος συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο εξωτερικό την ερχόμενη εβδομάδα  αφού πρόκειται να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο  Ξιφασκίας με την επωνυμία "Coupe du Monde -Junior Men Saber" που πραγματοποιείται στις 29-30 Οκτωβρίου  στο Sosnowiec της Πολωνίας.

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση και της  αθλήτριας της ΓΕΗ, Γιούλης Παρασύρη, η οποία προκρίθηκε με ευκολία στην τελική 16άδα. Δυστυχώς όμως, στον αγώνα για την είσοδο της στην οκτάδα αποκλείστηκε  και τελικά κατέκτησε την 10η θέση της γενικής κατάταξης.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Βιβή Ασσαριωτάκη, Εύα Στεφανουδάκη, Αλεξάνδρα Πανούλη, Παναγιώτης Φλουρής,Μάρκος Χρυσοφάκης οι οποίοι κατέκτησαν τις 24η , 25η, 35η , 40η  και 45η  αντίστοιχα. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, αγωνίστηκαν σε κατηγορία μεγαλύτερη από αυτή που ανήκουν.

Με ανακοίνωση του «το Δ.Σ. της Γ.Ε.Η. συγχαίρει τον Μάριο Γιακουμάτο για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου αλλά και όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους παραπάνω αγώνες και εκπροσώπησαν επάξια το σύλλογο. Είμαστε αισιόδοξοι για όσα μπορούν να πετύχουν οι αθλητές  μας. Δείχνουν συνεχώς σημάδια βελτίωσης μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες που παίζουν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News