default-image

Την παραίτηση του διοικητή ΟΑΕΕ ζητά η ΟΕΒΕΝΗ

Απόψεις
Την παραίτηση του διοικητή ΟΑΕΕ ζητά η ΟΕΒΕΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αποπομπή του διοικητή του ΟΑΕΕ Δημήτρη Τσακίρη από το ταμείο ζήτησε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ Μπάμπης Λεκάκης  μετά τις δηλώσεις του πρώτου από τη Βόρεια Ελλάδα, ότι  όποιος αδυνατεί να καταβάλει τις εισφορές σε συνδυασμό με την υπέρογκη φορολογία, και το θεωρεί πατριωτικό, ας πάρει την οικογένεια του και ας πάει στη Βουλγαρία.

Εξίσου προκλητικές και οι διευκρινήσεις που έδωσε στη συνέχεια θεωρώντας ότι τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν, όταν είπε: '' Η ζωηράδα και η ευρηματικότητα των Ελλήνων δεν θα πρέπει να εξαντλείται σε τρόπους εισφοροδιαφυγής και φοροδιαφυγής αλλά προς όφελος της ανάπτυξης της εγχώριας οικονομίας''. 

''Ο πρωθυπουργός οφείλει να αποσύρει τον διοικητή του ταμείου. Εκείνος είναι που παίζει με τον πατριωτισμό των Ελλήνων. Εμείς στο βωμό των θυσιών έχουμε χάσει 250.000 επιχειρήσεις'' είπε ενδεικτικά ο Μπάμπης Λεκάκης.

Στην επίθεση σε βάρος Δ.Τσακίρη και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός.

''Ας πάει αυτός να κάνει τον διοικητή στη Βουλγαρία, δεν είναι αυτή η απάντηση σε ένα πρόβλημα, η απάντηση είναι κάτσε κάτω να το κουβεντιάσουμε'', είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα συμπλήρωσε πως ''όταν κάποιος είναι διοικητής σε έναν οργανισμό δεν μπορεί να λέει άμα δεν σου αρέσει φύγε, αυτό είναι έξω από κάθε δημοκρατική λογική''.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News