Ειδήσεις

Κρήτη: Ανακοινώσεις για ΒΟΑΚ- αεροδρόμιο από τον Γ.Γ

Πολυήμερη περιοδεία ξεκινά από την Τρίτη 18/10  σε όλη την Κρήτη ο Γ.Γ του Υπουργείου Υποδομών-μεταφορών Γιώργος Δέδες. Η κάθοδος του κ. Δέδε είχε προαναγγελθεί εδώ και πολλές μέρες και αναμένεται να συνδυαστεί με ειδήσεις, ανακοινώσεις γύρω από ανοιχτά μέτωπα και σημαντικά έργα υποδομών.

Στην ατζέντα της επίσκεψης του Γ.Γ ξεχωρίζουν : Ο  κάθετος οδικός άξονας Ηρακλείου-Μεσαράς , για τον οποίο αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης της 3ης εργολαβίας-''σκούπας'' που θα ολοκληρώσει τον δρόμο.

Το μεγάλο έργο αναβάθμισης του ΒΟΑΚ , για το οποίο δεν έχουμε ακόμα συγκεκριμένο πλάνο και χειροπιαστά πράγματα εκ μέρους της κυβέρνησης. Και φυσικά το μεγάλο έργο του νέου διεθνούς αεροδρομίου Καστελίου, ενόψει της δημοπράτησης της 27ης Οκτωβρίου.

Ο Γ.Γ Υποδομών έχει προγραμματιστεί να βρίσκεται στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης. Στη συνέχεια θα έχει κι άλλες επαφές ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραμείνει στο νησί μας μέχρι και το Σάββατο, περιοδεύοντας και στους 4 νομούς της Κρήτης.

Ρεπορτάζ : Μπάμπης Σαββίδης

Σχόλια