default-image

Βαρύ πένθος για τον 40χρονο Άρη που "έφυγε" από καρκίνο

Κρήτη
Βαρύ πένθος για τον 40χρονο Άρη που "έφυγε" από καρκίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ράγισαν και οι πέτρες την Κυριακή , στη νεκρώσιμη ακολουθία του 40χρονου Άρη Κουτεντάκη .  Η Βιάννος αποχαιρέτησε ένα ακόμη δικό της "παιδί" , χτυπημένο από την επάρατη νόσο,  μετά τη Στέλλα Γουρνιεζάκη, που ξεκινήσε  και εκείνη μόλις την περασμένη Τρίτη,  για το δικό της  μοναχικό ταξίδι.

Ο Άρης , ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της  Άνω Βιάννου ,γέννημα θρέμμα,  εδώ και χρόνια έδινε τη δική του μάχη  αλλά τελικά δεν  κατάφερε να βγει νικητής , βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους, τη γενέτειρα του , αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Γιατί για  τον  Άρη όλοι είχαν να πουν μια καλή κουβέντα. Στάθηκε επάξια  απέναντι στον καρκίνο και πάντα αξιοπρεπής έδινε το δικό του αγώνα , αλλά όπως αποδείχτηκε  τελικά η μοίρα είχε άλλα σχέδια και  δεν στάθηκε ευνοϊκή απέναντι του .

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟ  ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΓΟΥΡΝΙΕΖΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΑΝΝΟ

Η κηδεία του έγινε σε κλίμα βαθιάς  οδύνης και πένθους . Δεκάδες άνθρωποι ήταν εκεί για να του πουν το τελευταίο αντίο και να τον συνοδευόσουν στην τελευταία του κατοικία.

Και να  σκεφτεί κάποιος ότι πριν από ένα περίπου  μήνα ο Άρης είχε τα γενέθλια τ ου με φίλους και συγγενείς να του εύχονται τα καλύτερα και η περιπέτεια του να είχε σύντομα   μία αίσια κατάληξη.

Το neakriti.gr  εκφράζει στην μητέρα του και στα αδέρφια του θερμά  συλλυπητήρια...

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News