Ειδήσεις

Τούμπαρε Ι.Χ μετά απο σύγκρουση με όχημα που έκανε αναστροφή

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός Ι.Χ επιχείρησε αναστροφή με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο Ι.Χ που εξετράπη και ντεραπάρισε.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα μεσάνυχτα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και μεταφορά στο νοσοκομείο δύο ατόμων,  όταν δύο οχήματα που κινούνταν στην εθνική οδό Ηρακλείου- Μοιρών, στο ύψος γνωστής αντιπροσωπείας αυτοκινήτων,  συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες,  ο οδηγός ένος  Ι.Χ επιχείρησε να κάνει αναστροφή με αποτέλεσμα να κλείσει το δρόμο σε διερχόμενο όχημα που κινούνταν στον ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας.  

Αποτέλεσμα ήταν τα δύο οχήματα να συγκρουστούν και το ένα μάλιστα να ανατραπεί, να βγει από την πορεία του και να καταλήξει  εκτός οδοστρώματος, σε ξερόχορτα.

Στο σημείο έφθασε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε δύο άτομα μεταξύ των οποίων ο ένας ήταν αλλοδαπός , για να τους  μεταφέρει στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η υγεία τους, αφού τραυματίστηκαν ελαφριά.

Η κίνηση στο σημείο για κάμποση ώρα διεξάγονταν με δυσκολία ενώ άμεσα κατέφθασε και η τροχαία για να επιληφθεί του περιστατικού και να συνδράμει στο να επιτευχθεί συντομότερα η ομαλή κυκλοφορία στην περιοχή.

 Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκη - Βάλια Μπούη

Σχόλια