default-image

Σοκαριστικός τραυματισμός παίκτη των Ν. Εργοτέλη (video)!

Ποδόσφαιρο
Σοκαριστικός τραυματισμός παίκτη των Ν. Εργοτέλη (video)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παιχνίδι στο Μαρτινέγκο μεταξύ Νέων Εργοτέλη και Νέων Ηροδότου βάδιζε προς το τέλος το απόγευμα του Σαββάτου, όταν σε μια φάση που...μπορεί να γίνει σε ποδοσφαιρικό αγώνα ο Μαυροειδής των γηπεδούχων προσγειώθηκε ανώμαλα στον αγωνιστικό χώρο!

Ο νεαρός παίκτης τότε άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους και γενικότερα είχε πολύ άσχημες αντιδράσεις. Αρχικά υπήρξε ο φόβος πως "του είχε γυρίσει η γλώσσα" και όλοι έτρεξαν ανήσυχοι κοντά του! Ωστόσο δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο! Άμεσα ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο που έφτασε άμεσα στο γήπεδο και ο νεαρός που είχε κανονικά τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο!

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο νεαρός ποδοσφαιριστής, πληροφορηθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα κλείδας ενώ πριν καλά καλά φύγει από το γήπεδο οι καρδιές όλων είχαν πάει στις θέσεις τους! Μάλιστα στο Νοσοκομείο τον επισκέφτηκαν οι συμπαίκτες του και του ευχήθηκαν αργότερα και μέσω Facebook με τη συγκινητική φράση "Πάντα γερός αδερφέ μας"! Από την επίσκεψη των συμπαικτών του στο Νοσοκομείο είναι και το φωτογραφικό στιγμιότυπο που βλέπετε, με τον ίδιο χαμογελαστό στο "κρεβάτι του πόνου..."

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News