Ειδήσεις

Δύο νέα βίντεο από τον ξυλοδαρμό μαθήτριας (Videos)

Δύο καινούρια βίντεο, από την άγρια επίθεση σε μαθήτρια σε σχολείο της Κύπρου, έχουν ήδη κάνει το γύρω του διαδικτύου, με την υπόθεση να έχει πάρει ανεξέλεγκτη τροπή και την Κυπριακή Αστυνομία να έχει προχωρήσει σε συλλήψεις.

Στα δύο νέα βίντεο η κατάσταση βγαίνει και πάλι εκτός ορίων καθώς η «πληγωμένη» μαθήτρια και κάποια φίλη της ζητούν και πάλι τον λόγο από την μαθήτρια που έστειλε σε μήνυμα μία γυμνόστηθη φωτογραφία στο αγόρι της πρώτης.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ, ΛΟΓΩ ΕΡΩΤΙΚΩΝ

Αυτή την φορά, την κατάσταση παίρνει στα χέρια της η φίλη της κοπέλας που φαίνεται να διατηρεί κάποια σχέση με τον ανήλικο μαθητή και της ζητά τον λόγο.

Κάποια στιγμή η κοπέλα πλησιάζει την μαθήτρια που έστειλε μήνυμα στο συμμαθητή της, της αρπάζει βίαια το κεφάλι και της το χτυπά στο πεζοδρόμιο. Στο ολιγόλεπτο βίντεο ακούγονται οι μαθητές που βρίσκονται μπροστά στο περιστατικό να της ζητούν να σταματήσει.

Και στο τρίτο βίντεο το σκηνικό είναι πάλι το ίδιο. Η 16χρονη μαθήτρια σε διαφορετική χρονική στιγμή κακοποιείται άγρια από τις ίδιες συμμαθήτριές της.

Τα κορίτσια που πρωταγωνιστούν στον άγριο ξυλοδαρμό είναι μαθήτριες της Β' Τεχνικής Σχολής Λεμεσού, ενώ το θύμα, μαθήτρια της Α' Τεχνικής Σχολής Λεμεσού.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr η Κυπριακή αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη των δύο μαθητριών που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό, ενώ το σχολείο απέβαλε και όσες παρακολουθούσαν χωρίς να παρεμβαίνουν.

Σχόλια