Ειδήσεις

Έμπειρα στελέχη οι νέοι γαλάζιοι τομεάρχες στην Κρήτη

Ένα ακόμα βήμα στη γενικότερη οργανωτική αναδιάταξη και ενδυνάμωση του κόμματος που είναι σε εξέλιξη εδώ και μήνες επιχειρούν τώρα στη Ν.Δ. μέσω της τοποθέτησης των 66 νέων τομεαρχών Οργανωτικού.

Ένα ακόμα βήμα στη γενικότερη οργανωτική αναδιάταξη και ενδυνάμωση του κόμματος που είναι σε εξέλιξη εδώ και μήνες επιχειρούν τώρα στη Ν.Δ. μέσω της τοποθέτησης των 66 νέων τομεαρχών Οργανωτικού.

Σε επίπεδο Κρήτης, τα "κλειδιά" του οργανωτικού συντονισμού για τις 4 περιφερειακές ενότητες δίνονται σε τέσσερα έμπειρα, αξιόλογα "γαλάζια" στελέχη. Ο Παντελής Τζερνιάς στο νομό Ηρακλείου, ο Στέργιος Μαρής στο Λασίθι, ο Γιάννης Λυρώνης στο Ρέθυμνο και ο Θεμιστοκλής Καρινιωτάκης στα Χανιά αναλαμβάνουν τα νέα τους καθήκοντα, με φόντο τον πάγιο στόχο της Ν.Δ. να καταστεί πρώτη δύναμη στο νησί...

Με την τοποθέτηση των 66 νέων τομεαρχών Οργανωτικού ανά τη χώρα μπαίνει άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα αναδιοργάνωσης της Ν.Δ., την οποία είχε εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτού εκλεγεί στη θέση του προέδρου του κόμματος.

Η ενδυνάμωση των οργανώσεων του κόμματος, η ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού μέσα από ένα πάντρεμα αξιοποίησης παλιών έμπειρων στελεχών, αλλά και νέων στελεχών με φρέσκιες ιδέες και διάθεση προσφοράς, αποτελούν βασικό άξονα της στρατηγικής της Ν.Δ. Επιστέγασμα αυτής αποτελεί και ο ορισμός αξιόλογων στελεχών στις περιφερειακές-νομαρχιακές οργανώσεις του κόμματος.

Η Ν.Δ. κινείται σε προεκλογικούς ρυθμούς με την αξιοποίηση των στελεχών της, την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού, με συνεχείς περιοδείες σε όλη την Ελλάδα ώστε να μεταδοθεί το μήνυμα της "Συμφωνίας Αλήθειας" σε όλους τους Έλληνες.

Με τελική απόφαση του γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ. κ. Β. Σπανάκη, η Γραμματεία Οργανωτικού ορίζει 66 τομεάρχες-συνδέσμους μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και των περιφερειακών-νομαρχιακών οργανώσεων της παράταξης, με στόχο την επίτευξη καλύτερου συντονισμού και αποτελεσματικότητας στη λειτουργία του κόμματος και στη διάχυση του μηνύματος της "Συμφωνίας Αλήθειας" στην κοινωνία.

Ειδικότερα για την Κρήτη ορίστηκαν οι κ.κ. Παντελής Τζερνιάς με ευθύνη το Ηράκλειο, Στέργιος Μαρής με ευθύνη το Λασίθι, Ιωάννης Λυρώνης με ευθύνη το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο, καθώς και Θεμιστοκλής Καρινιωτάκης με ευθύνη τα Χανιά.

Δήλωση Αυγενάκη

Ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτέρης Αυγενάκης,με αφορμή τον ορισμό των νέων στελεχών, τομεαρχών-συνδέσμων, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Ν.Δ. εστιάζει τη στρατηγική της στις παραγωγικές τάξεις, στην Ελλάδα που μοχθεί, που παράγει, που αγωνίζεται και που ανησυχεί για το αύριο, αλλά και στους ανθρώπους που έχει πλήξει βάναυσα η κρίση.

Με την ενδυνάμωση των δομών και των οργανώσεων του κόμματός μας με στελέχη από την παραγωγική Ελλάδα, ξεδιπλώνουμε τη συντεταγμένη στρατηγική μας για την έξοδο από την κρίση και την επιστροφή στην κανονικότητα, υπηρετώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης τη "Συμφωνία Αλήθειας" που θα μας οδηγήσει στη βιώσιμη ανάπτυξη. Καλή επιτυχία να έχουν στο έργο τους οι άξιοι τομεάρχες».

Οι 4 ΝΟΔΕ: «Στόχος η πρωτιά στην Κρήτη»

«Στόχος είναι να είναι πρώτη δύναμη στην Κρήτη η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός. Έμπειρα και άξια στελέχη αναλαμβάνουν τομεάρχες του κόμματος και ενισχύουν τις κομματικές μας οργανώσεις», αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους, με έναυσμα την τοποθέτηση των νέων τομεαρχών Οργανωτικού, οι τέσσερις ΝΟΔΕ της Κρήτης.

«Στόχος όλων μας είναι η Νέα Δημοκρατία να είναι πρώτη δύναμη στην Κρήτη στις επερχόμενες εκλογές.

Η δράση που αναπτύσσει το κόμμα σε όλη την Ελλάδα, η "Συμφωνία Αλήθειας" που ανακοίνωσε ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και η κινητικότητα και ο ρυθμός που δίνει καθημερινά σε όλη τη χώρα ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης φέρνουν κάθε μέρα και πιο κοντά το στόχο της πρωτιάς στην Κρήτη.

Στα πλαίσια της ενίσχυσης του ρόλου των κομματικών οργανώσεων και της επαφής της κοινωνίας με τις γραμματείες του κόμματος, αποφασίστηκε η τοποθέτηση 66 έμπειρων στελεχών ως τομεάρχες Οργανωτικού», αναφέρει η κοινή ανακοίνωση των τεσσάρων ΝΟΔΕ και καταλήγει:

«Με απόφαση της Γραμματείας Οργανωτικού της Ν.Δ. ορίστηκαν 66 τομεάρχες-σύνδεσμοι μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και των περιφερειακών-νομαρχιακών οργανώσεων της παράταξης, με στόχο τη διάχυση του μηνύματος της "Συμφωνίας Αλήθειας" με τους πολίτες.

Στόχος όλων μας το ιστορικό ατύχημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. να αποτελεί πολύ σύντομα παρελθόν! Δεν επαναπαυόμαστε στη δημοσκοπική υπεροχή! Δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε την Ελλάδα και την Κρήτη που μας αξίζει!».

Ρεπορτάζ: Μπάμπης Σαββίδης

Σχόλια