default-image

Στο δρόμο τα συνεργεία μετά την επέλαση των κατσαριδών

Κρήτη
Στο δρόμο τα συνεργεία μετά την επέλαση των κατσαριδών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή έχει προκαλέσει η επέλαση των κατσαρίδων, στο κέντρο του Ηρακλείου, τις τελευταίες ημέρες, με τουρίστες και Ηρακλειώτες να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους, αλλά και με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να έχουν βγει ήδη στο δρόμο.

Μετά την οργή που προκάλεσε η επέλαση των κατσαρίδων στο κέντρο του Ηρακλείου, ήρθε και ο ψεκασμός σε πάνω από 1200 σημεία ώστε να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ - Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΗ

Δυσάρεστη έκπληξη για Έλληνες και ξένους επισκέπτες οι κατσαρίδες στην καρδιά της πόλης, με τις εστίες μόλυνσης να πανικοβάλλουν. Οργή και αγανάκτηση όμως και από τους κάτοικους αυτή της πόλης που αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι εν έτη 2016 υπάρχουν τέτοιες εικόνες που προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Αναφορικά με το εξίσου μεγάλο πρόβλημα των αρουραίων, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ δηλώνει ότι για πρώτη φορά άκουσε να υπάρχει τέτοιος πληθυσμός στο αποχετευτικό δίκτυο της πόλης και σε κάποιες συνοικίες σύμφωνα με τις καταγγελίες των πολιτών. Έκανε γνωστό ότι έχει τοποθετηθεί πιλοτικά ένα δίκτυο παγίδων προκειμένου να καταγραφεί το μέγεθος του προβλήματος με τα αποτελέσματα να γίνονται σύντομα γνωστά.

Ρεπορτάζ: Νικολέτα Σφακιανάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News