default-image

Η έδρα για το Κισσαμικός-ΟΦΗ και η... αναβολή στο Κύπελλο

Αθλητισμός
Η έδρα για το Κισσαμικός-ΟΦΗ και η... αναβολή στο Κύπελλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η… σέντρα στο πρωτάθλημα της Football League θα γίνει εκτός απρόοπτου το Σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου και εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί προκύπτει ένα θέμα με την έδρα της αναμέτρησης Κισσαμικός-ΟΦΗ.

Στις 22/10 στα Περιβόλια έχει προγραμματιστεί το Πλατανιάς-Ξάνθη για την Σούπερ Λίγκα (που προηγείται ως μεγαλύτερη κατηγορία) και σύμφωνα με τον ΚΑΠ στο ίδιο γήπεδο δε μπορούν να γίνουν δύο αγώνες μέσα σε ένα 24ωρο. Κάτι που σημαίνει ότι για Παρασκευή και Σάββατο το γήπεδο των Περιβολίων είναι «εκτός». Από την άλλη Κυριακή ή Δευτέρα ο ΟΦΗ δε μπορεί να παίξει, καθώς την Τρίτη 25/10 έχει προγραμματιστεί το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλων Σμύρνης.

Δύο είναι οι ορατές λύσεις σ' αυτή την περίπτωση. Είτε το Κισσαμικός-ΟΦΗ θα γίνει στο γήπεδο του Μάλεμε (1600 θέσεων) Παρασκευή ή Σάββατο, είτε θα «μεταφερθεί» το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πέμπτη 27/10 και το ματς της πρεμιέρας θα γίνει Δευτέρα 24/10 στα Περιβόλια. Αυτή λένε οι πληροφορίες είναι η πιθανότερη εξέλιξη και μάλιστα με τηλεοπτική κάλυψη για την ομάδα του Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News