default-image

Με την Ζαλγκίρις Κάουνας απόψε ο Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
Με την Ζαλγκίρις Κάουνας απόψε ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να συνεχίσει την φοβερή παράδοση που έχει «χτίσει» ως γηπεδούχος, όταν αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις Κάουνας, θέλει ο Παναθηναϊκός Superfoods.

Οι «πράσινοι», που ως γηπεδούχοι μετρούν 10 νίκες σε ισάριθμα ματς με αντίπαλο την ομάδα του Κάουνας στην Ευρωλίγκα, την υποδέχονται απόψε (14/10, 21:15 NovaSports 2) στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, κι επιθυμούν να μπουν με το... δεξί στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το «τριφύλλι» έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος (με Προμηθέα Πατρών και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα), ωστόσο, απόψε θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά και στην... ευρωπαϊκή - μετά Διαμαντίδη - εποχή.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπορεί να πλησιάζει, καθώς είναι σε τρεις μέρες μόνο, παρόλα αυτά, το μυαλό των παικτών του Αργύρη Πεδουλάκη είναι εξ' ολοκλήρου στο σημερινό παιχνίδι, όπως δήλωσε και ο Γιάννης Μπουρούσης.

Από εκεί και πέρα, ο 52χρονος προπονητής του «τριφυλλιού» έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας πως «κάθε πρεμιέρα είναι επικινδύνη», ενώ δεν θα αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, αφού η μόνη παρουσία που συνεχίζει να στερείται είναι αυτή του Μάικ Τζέιμς.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods είναι: Κρις Σίνγκλετον, Γιάννης Μπουρούσης, Κέι Σι Ρίβερς, Νικ Καλάθης, Πατ Καλάθης, Νίκος Παππάς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Τζέιμς Φελντέιν, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Αντώνης Φώτσης, Τζέιμς Γκιστ, Ντιμίτρις Νίκολς.

Από την άλλη, ο παλιός γνώριμος του «τριφυλλιού», Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αγχώνεται για την... παρουσία του Γιάννη Μπουρούση, τον οποίο και θέλει να περιορίσουν οι παίκτες του.

Ο 40χρονος πρώην «πράσινος», στην πρώτη του σεζόν ως βασικός προπονητής της Ζαλγκίρις, θα έχει στη διάθεση του τους: Αρτούρας Μιλάκνις, Αουγκούστο Λίμα, Κέβιν Πάνγκος, Λέο Βέστερμαν, Αντάνας Καβαλιάουσκας, Ρενάλντας Σεϊμπούτις, Λούκας Λεκαβίτσιους, Βιτένις Λιπκεβίτσιους, Μπροκ Μότουμ, Εντγκάρας Ουλανόβας, Παούλιους Γιανκούνας και Ρομπέρτας Γιαβτόκας.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Ούνιξ Καζάν του Κώστα Καϊμακόγλου (ο οποίος είναι αμφίβολος για το ματς) θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα των Γιώργου Μπαρτζώκα και Αλέξανδρου Βεζένκοφ, στο «Basket-Hall Kazan», στις 19:00.

Η Φενέρ των Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Κώστα Σλούκα θα φιλοξενήσει την Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση στo «Ulker Sports Arena», στις 20:30.

Τέλος, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς της Εφές θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα, Μπασκόνια (πρώην Λαμποράλ Κούτσα), στο «Fernando Buesa Arena», στις 22:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Ούνιξ Καζάν - Μπαρτσελόνα 19:00, NovaSports3

Φενέρμπαχτσε - Μπάμπεργκ 20:30, NovaSports4

Παναθηναϊκός Superfoods - Ζαλγκίρις Κάουνας 21:15, NovaSports2

Μπασκόνια - Αναντολού Εφές 22:00, NovaSports1

Πηγή: sport-fm.gr

Φωτογραφία: intime.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News