default-image

Οι Κρητικοί τομεάρχες της ΝΔ

Κρήτη
Οι Κρητικοί τομεάρχες της ΝΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκαν οι 66 Τομεάρχες Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τις αποφάσεις των έμπειρων και αξιόλογων στελεχών, στο πλαίσιο των δεσμεύσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την «επανεκκίνηση» του κόμματος.  

Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη:

«Η ΝΔ εστιάζει τη στρατηγική της στις παραγωγικές τάξεις, στην Ελλάδα που μοχθεί, που παράγει, που αγωνίζεται και που ανησυχεί για το αύριο, αλλά και στους ανθρώπους που έχει πλήξει βάναυσα η κρίση.

Με την ενδυνάμωση των δομών και των οργανώσεων του κόμματος μας με στελέχη από την παραγωγική Ελλάδα, ξεδιπλώνουμε τη συντεταγμένη στρατηγική μας για την έξοδο από την κρίση και την επιστροφή στην κανονικότητα υπηρετώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης τη Συμφωνία Αλήθειας που θα μας οδηγήσει στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Καλή επιτυχία να έχουν στο έργο τους οι άξιοι τομεάρχες».

Οι τομεάρχες της Περιφέρειας Κρήτης:  

Νομαρχιακή Οργάνωση Ηρακλείου: Τζερνιάς Παντελής

Νομαρχιακή Οργάνωση Λασιθίου: Μαρής Στέργιος

Νομαρχιακή Οργάνωση Ρεθύμνου:  Λυρώνης Ιωάννης

Νομαρχιακή Οργάνωση Χανίων: Καρινιωτάκης Θεμιστοκλής

Η ανακοίνωση των ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Αγίου Νικολάου:

Στόχος όλων μας είναι η Νέα Δημοκρατία να είναι πρώτη δύναμη στην Κρήτη στις επερχόμενες εκλογές.

Η δράση που αναπτύσσει το κόμμα σε όλη την Ελλάδα, η «Συμφωνία   Αλήθειας» που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, η κινητικότητα και ο ρυθμός που δίνει καθημερινά σε όλη τη Χώρα ο Γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης φέρνουν κάθε μέρα και πιο κοντά το στόχο της πρωτιάς στη Κρήτη.

Η ενδυνάμωση των οργανώσεων του κόμματος, η ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού μέσα από ένα πάντρεμα αξιοποίησης παλιών έμπειρων στελεχών, αλλά και νέων στελεχών με φρέσκιες ιδέες και διάθεση προσφοράς, αποτελούν βασικό άξονα της στρατηγικής της ΝΔ. Επιστέγασμα αυτής αποτελεί και ο ορισμός αξιόλογων στελεχών στις περιφερειακές-νομαρχιακές οργανώσεις του κόμματος.   

Η ΝΔ κινείται σε προεκλογικούς ρυθμούς με την αξιοποίηση των στελεχών της, την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού, με συνεχείς περιοδείες σε όλη την Ελλάδα ώστε να μεταδοθεί το μήνυμα της «Συμφωνίας Αλήθειας» σε όλους τους Έλληνες.

Με τελική απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κ. Β. Σπανάκη, Η Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ ορίζει 66 Τομεάρχες-Συνδέσμων μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και των περιφερειακών-νομαρχιακών οργανώσεων της παράταξης με στόχο την επίτευξη καλύτερου συντονισμού και αποτελεσματικότητας στη λειτουργία του κόμματος και στην διάχυση του μηνύματος της «Συμφωνίας Αλήθειας» στην κοινωνία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News