Ειδήσεις

Λήξη συναγερμού στο ΣτΕ, ξεκίνησε ξανά η διάσκεψη

Προσωρινή αποδείχθηκε η διακοπή στη διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ που προκλήθηκε μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο δικαστικό μέγαρο.

Προσωρινή αποδείχθηκε η διακοπή στη διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ που προκλήθηκε μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο δικαστικό μέγαρο. Η διάσκεψη ξεκίνησε -και πάλι- μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου που έγινε από εκπαιδευμένους σκύλους και αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε στις 10:07 στο «Βήμα» και στις 10:09 στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και είπε ότι «θα εκραγεί βόμβα στο ΣτΕ σε 45 λεπτά», ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, επρόκειτο μάλλον για φάρσα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΣτΕ, ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Η σημερινή διάσκεψη του ΣτΕ θεωρείται πολύ κρίσιμη, καθώς το δικαστήριο πρόκειται να αποφανθεί για το αν θα κάνει δεκτές η όχι τις προσφυγές.

Αν οι προσφυγές γίνουν δεκτές τότε θα προχωρήσει στην εξέταση για το αν ο νόμος είναι συνταγματικός η αντισυνταγματικός. Στην αντίθετη περίπτωση το θέμα θα τελειώσει εδώ και το Δικαστήριο θα έχει τη δυνατότητα να επανέλθει τον Ιανουάριο,οπότε και θα εκδικαστούν άλλες προσφυγές των καναλιών που έχουν προσδιοριστεί για τις 13 Ιανουαρίου. Πάντως ο εισηγητής Γιώργος Παπαγεωργίου έχει προτείνει την απόρριψη των προσφυγών.

Πηγή: kathimerini.gr

Σχόλια