default-image

Στο Ηράκλειο ο Κουρουμπλής για το συνέδριο της αστυνομίας

Κρήτη
Στο Ηράκλειο ο Κουρουμπλής για το συνέδριο της αστυνομίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή ξεκίνησε λίγο μετά τις 10.30  σε ξενοδοχείο της Αμμουδάρας , το 27ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που ολοκληρώνεται το Σάββατο.

Επίσης στο συνέδριο που φιλοξενεί για πρώτη φορά στην Κρήτη η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Περιφέρειας Κρήτης,  παρευρίσκονται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου κ. Αναγνωστάκης ,ο αρχηγός της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας και σύσσωμη η ανώτατη ηγεσία του σώματος της ΕΛ.ΑΣ.

Η Αστυνομία μέσα από την συνδικαλιστική της δράση στοχεύει, όπως αναφέρει και σε ανακοίνωση της , στην εύρεση τρόπων και μεθόδων προστασίας και διαφύλαξης των πολύτιμων αυτών αγαθών του ανθρώπου. Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών πραγματοποιείται σήμερα και αύριο  η κορυφαία ετήσια διοργάνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ  ΤΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Να σημειωθεί ότι στο Ηράκλειο βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης  ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιώντας επίσκεψη στα γραφεία της Ένωσης με την συμμετοχή του Αστυνομικού δ/ντή Ηρακλείου Ταξιάρχου κ. Κωνσταντίνου Λαγουδάκη και των μελών του Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις δομές κοινωνικές ασφάλισης με ιδιαίτερη έμφαση στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Ελληνικού Τμήματος Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Λιμενικών, Πυροσβεστών.

Στον αρχηγό δώρισαν το χρυσάφι της εύφορης κρητικής γης, παξιμάδι, λάδι, κρασί, ρακή, βότανα και μέλι.  Επίσης δώρισαν πλακέτα για την ανάμνηση της επίσκεψης.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News